BAZAR

AFI Cotroceni a lansat AFI Aventurier, cel mai mare PARC de AVENTURĂ dintr-un mall. CÂT COSTĂ VIDEO

PARC de AVENTURĂ AFI Cotroceni. AFI Palace Cotroceni este în momentul de față unul dintre cele mai complexe proiecte de retail din România, care se bucură de o poziționare privilegiată, atât din punct de vedere al accesibilității, cât și din punct de vedere al numărului mare de branduri pe care îl găzduiește. Noi ne-am poziționat nu doar ca un centru comercial, ci ca o destinație cu opțiuni multiple de shopping și de petrecere a timpului liber. Fără îndoială, zona de entertainment va rămâne în continuare un punct forte și un element de atracție în rândul vizitatorilor noștri și, nu în ultimul rând, o parte integrantă din strategia noastră de dezvoltare pe termen mediu și lung„, a declarat Sorin Scîntei, General Manager AFI Palace Cotroceni, citat într-un comunicat al companiei.

AFI Aventurier cuprinde un traseu pentru adulți cu peste 25 de segmente, cu grade de dificultate diferite, dar și un traseu pentru copii. Cel mai înalt punct care poate fi atins în parcul de aventură se află la aproape 26 de metri înălțime, comparabil cu înălțimea unei clădiri cu 9 etaje.

PARC de AVENTURĂ AFI Cotroceni. Un alt element spectaculos găzduit de AFI Palace Cotroceni este pânza de păianjen, cu o dimensiune de 250 mp, fiind cea mai mare dintr-un parc de aventură din România. Aceasta a fost realizată din aproape 1 kilomentru de sfoară și conține peste 100 metri de noduri, care formează legăturile.

Totodată, în parcul de aventură din AFI Palace Cotroceni a fost instalată cea mai lungă tiroliană dintr-un centru comercial din Europa, cu dimensiunea de 110 metri.
AFI Aventurier dispune de unele dintre cele mai moderne sisteme de siguranță folosite în parcurile de aventură. În noul proiect dezvoltat în centrul comercial au fost introduse echipamente de siguranță performante, iar pe traseele din parc este folosit modelul de carabinieră Speed Runner 2, lansat în luna mai a acestui an. Fiecare element din parc este asigurat și nu permite niciunui participant de pe traseu să își deschidă sistemul de siguranță.

Care sunt preţurile

Reprezentanţii companiei au explicat pentru B365.ro că biletele de intrare variază între 20 şi 50 de lei în funcţie de segmentul ales după cum urmează:

Tiroliana: 20 de lei

Traseul pentru copii: 25 de lei

Traseul pentru adulţi: 50 de lei  (o ora si jumatate)

Bicicleta: 30 de lei

Am ales să deschidem primul Aventura Park de acest gen din România, în AFI Palace Cotroceni, deoarece este singurul centru comercial din ţară care permite dezvoltarea unui astfel de proiect, atât din punct de vedere al structurii de rezistență, cât și din perspectiva dimensiunilor și designului. Totodată, alte aspecte pe care le-am avut în vedere au fost traficul mare al centrului comercial şi accesibilitatea. Construcția a fost realizată împreună cu alpiniști profesioniști și beneficiează de unele dintre cele mai noi și moderne sisteme de siguranță de pe piață. În perioada următoare ne vom axa pe dezvoltarea AFI Aventurier cu un traseu pentru copiii cu vârste între 4 și 14 ani și pe construcția unui perete de escaladă. Putem spune că AFI Aventurier este cel mai mare şi complex parc de aventură indoor dintr-un centru comercial din Europa, ţinând cont de elementele de noutate pe care le aduce şi de structura sa.” a adăugat Liviu Iane, Director General Capitala Aventurii.

PARC de AVENTURĂ AFI Cotroceni. În afară de parcul de aventură, anul acesta oferta de entertainment din AFI Palace Cotroceni a fost completată și cu alte proiecte inedite, respectiv centrul de distracție MaxFun, locul de joacă pentru copii Gymboland, precum și serviciul Ice karting introdus în premieră în România. 

AFI Aventurier va fi deschis publicului începând cu data de 1 septembrie 2016 și va avea un program de funcționare zilnic, în intervalul 10:00 – 23:00.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button