ARHIVA B365

HAOSUL de pe Otopeni: Toate TAXIURILE cu tarif minim pot prelua pasageri. Măsura este TEMPORARĂ

Aeroportul Otopeni anunţă, într-un comunicat, că începând de miercuri, 25 mai, pentru asigurarea unui număr suficient taxiuri la terminalul Sosiri, se va deschide un nou flux de preluare a pasagerilor, amplasat la parterul terminalului.

Pe noul flux de preluare a pasagerilor aeroportului, au acces liber, în limita locurilor disponibile, toate taxiurile care percep tariful minim aprobat de autoritățile din București și Ilfov (1,39 lei/km) şi pot fi ocupate fără o comandă prealabilă, se arată în comunicatul respectiv.

Cu toate acestea, autorităţile Aeroportului Internaţional Henri Coandă anunţă că măsura prezentată este temporară și va fi aplicată până la atingerea numărului de 2.000 de taxiuri autorizate la aeroport (număr cu aproximativ 50% mai mare decât cel maxim de comenzi taxi, înregistrat într-o zi aglomerată).

După autorizarea celor 2.000 de taxiuri, numai acestea vor mai avea acces pe fluxurile de preluare a pasagerilor de la aeroport. În acest moment, sunt autorizate 1.000 de autoturisme taxi.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button