ARHIVA B365

Adriana Săftoiu, reacție față de Traian Băsescu, după interviul de la TVR: E pur si simplu nesimțit!

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, luni, că România are o generaţie tânără ratată, cea a lui Victor Ponta, Dan Şova sau Monica Iacob-Ridzi, şi că începe să investească în Eugen Tomac, unul dintre puţinii care au rămas alături de el până în ultima zi de mandat.

„Doamnelor, Domnilor! Nu stiu ce credeti voi, dar eu despre cazul Ridzi (care are o situatie extrem de delicata si nu ar fi decent din partea mea sa spun public cu ce probleme medicale se confrunta cu cei doi copii de pana in trei ani) am o singura parere, acum dupa ce l-am auzit pe Basescu care s-a declarat dezamagit de cea care e incarcerata si care a refuzat sa scrie despre de ce si pentru cine facea acel spectacol: ca e pur si simplu nesimtit. Putea sa dea nenumarate exemple despre tineri ratati in politica, dar in cazul Ridzi putea sa taca! Aceasta e limita acestui ins!”, se arată pe pagina de facebook a Adrianei Săftoiu, potrivit realitatea.net.

Fostul preşedinte a declarat, luni seara, la TVR, că revine în viaţa publică „prin declaraţii”, dar că nu se va înscrie într-un partid, ci va rămâne „un partener al PMP”.

„Este timpul unei generaţii. Avem o generaţie ratată, o generaţie de tineri, cea din care fac parte Ponta, Şova, din păcate Ridzi, pe care am susţinut-o enorm ca fiind o tânără cu aptitudini, e o generaţie tânără ratată. Toţi spuneau să vină tinerii, au venit şi sunt o dezamăgire, Ponta – un plagiator, mincinos, ce simbolistică este el pentru generaţia tânără”, a spus Traian Băsescu la TVR, potrivit Mediafax.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button