ȘTIRI

Bahmuțeanca minte: Câți bani și-a luat de fapt de la Prigoană

Adriana Bahmuţeanu, soţia parlamentarului PDL Silviu Prigoană, a declarat că nu a fost niciodată o femeie întreţinută şi a precizat că salariul său ca directoare la televiziunea partenerului său de viaţă nu depăşea remuneraţia câştigată de un reporter de televiziune.

Eu nu am văzut banii lui Prigoană și nici nu o să-i văd„, a povestit Adriana Bahmuțeanu care se luptă cu Silviu Prigoană pentru custodia celor doi băieți pe care îi au împreună. Mai mult, potrivit ziarului Național, Bahmu a explicat și că „funcția” de „soție a patronului” nu i-a adus un câștig financiar fabulos, chiar daca jurnalista a fost vreme îndelungată directoare a postului Etno Tv. „Eu am avut salariul unui reporter de la o televiziune, nu mai mult„, a povestit jurnalista, care a fost înlocuită la cârma televiziunii de Varu’ Sandel, actorul Alexandru Pop.

Însă, declaraţia de avere depusă de Silviu Prigoană, cu ocazia lansării candidaturii la Primăria Capitalei, o contrazice pe vedeta TV, care a încasat sute de mii de lei de la televiziunile soțului.

După cum B365.ro a relatat anterior, declaraţia de avere aferentă anului trecut, depusă de Prigoană, indică faptul că, în 2011, vedeta Adriana Bahmuțeanu, a avut un salariu anual de circa 25.276 lei pentru postul de director media al companiei Rosal Grup SRL. Soţia omului de afaceri a mai încasat, însă, anul trecut, venituri totale de aproape 71.000 lei şi, respectiv, 59.208 lei, din contractele de management încheiate cu Etno Folclor Media SRL şi Real Top Media SRL, firma care controlează postul de televiziune Taraf TV. În total, în 2011, numai de la cele trei firme deţinute de familia lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu a încasat 155.401 lei, echivalentul unui venit lunar de 12.950 lei, cu mult peste remuneraţia unui reporter de televiziune.

Salariul obţinut, în 2011, de vedeta TV, pentru funcţia de director media la Rosal Grup sunt cu 60% mai mici faţă de cât încasa anterior Adriana Bahmuţeanu de la această companie.

În anul 2008, ca director media la Rosal Grup SRL, Adriana Bahmuţeanu a avut un venit total de 108.972 lei, echivalentul unei remuneraţii lunare de peste 9.000 lei, după cum indică declaraţia de avere a deputatului Silviu Prigoană. Un an mai târziu, omul de afaceri i-a redus veniturile soţiei cu aproape 40%. Astfel, consoarta fostului candidat la fotoliul de primar general a încasat, în 2009, doar 5.569 lei lunar pentru aceeaşi poziţie ocupată în cadrul grupului Rosal.

Din 2010, de când Honorius Prigoană a preluat frâiele afacerii, după cum susţine fostul candidat PDL la Primăria Generală, Adriana Bahmuţeanu a primit un salariu lunar ce depăşeşte cu puţin pragul de 2.100 lei, cu peste 60% mai puţin faţă de cea mai mică remuneraţie încasată de vedetă când soţul său se afla la conducerea grupului Rosal.

În schimb, în 2011, Adriana Bahmuţeanu a semnat două contracte de management cu Etno tv și Taraf tv, care i-au adus venituri anuale de peste 130.000 lei, despre care vedeta TV nu a amintit atunci când s-a plâns de salariul încasat de la firmele soţului său.

Adriana Bahmuțeanu  nu a răspuns la telefon, pentru a comenta situația relevată de declarația de avere a soțului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button