ARHIVA B365

Adrian Năstase, după condamnarea lui Brădișteanu: Când se va realiza o Columnă a lui Traian Băsescu?

Fostul premier Adrian Năstase a spus că l-a sunat pe medicul Șerban Brădișteanu pentru a-și cere scuze, după ce acesta a fost condamnat a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului, potrivit Agerptres.

„Am aflat că doctorul Brădișteanu a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru ca m-ar fi ‘favorizat’ în calitate de pacient-infractor. Mi-e greu să comentez o astfel de decizie a ÎCCJ. Sigur ca am înțeles rațiunea ei. De aceea, l-am sunat — după trei ani — pe Șerban Brădișteanu și mi-am cerut scuze. Am vrut apoi să merg în Hyde Park, în Colțul celor care vorbesc fără să-i asculte cineva. M-am răzgândit și am fost la Victoria și Albert Museum, de unde vă trimit o fotografie, cu o replică a Columnei lui Traian, împreună cu întrebarea: când se va realiza o Columnă a lui Traian Băsescu, cu victimele lui din cei zece ani care au trecut?!”, a scris Năstase, într-o postare pe blogul său.

CITEȘTE ȘI: Doctorul Brădişteanu, condamnat la 1 an de închisoare, pentru favorizarea lui Adrian Năstase

Medicul Șerban Brădișteanu a fost condamnat definitiv luni de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție la un an de închisoare cu suspendare pentru favorizarea fostului premier Adrian Năstase.

Inițial, Șerban Brădișteanu fusese achitat pe 4 martie 2014 pentru săvârșirea infracțiunii de favorizare a infractorului, însă un complet de cinci judecători de la Curtea supremă a admis luni apelul DNA și a decis condamnarea medicului la un an închisoare cu suspendare.

Șerban Brădișteanu, medic șef secție la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca București, a fost trimis în judecată de procurorii DNA în decembrie 2012, pentru săvârșirea infracțiunii de favorizare a infractorului, în legătură cu internarea în spital a lui Adrian Năstase, după ce acesta a încercat să se sinucidă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button