Adrian Năstase, audiat la DIICOT în dosarul privatizării Petromidia

de:
11 mai 2016
0 Afișari
Adrian Năstase, audiat la DIICOT în dosarul privatizării Petromidia

Adrian Năstase a fost chemat de procurorii DIICOT în calitate de martor pentru a fi audiat în dosarul privatizării Petromidia. De asemenea, Rodica Stănoiu, fost ministru de Justiţie în guvernarea Năstase a fost chemată tot în calitate de martor pentru a da detalii despre privatizarea Petromidia, informează romaniatv.net.

Un fost ofiţer SIE a declarat în faţa anchetatorilor că foştii miniştri Mihai Tănăsescu şi Dan Ioan Popescu au fost principalii susținători ai ideii ca guvernul să adopte o ordonanță de urgență prin care obligațiile bugetare ale Rompetrol Rafinare – societatea care deține Petromidia, să fie transformate în obligațiuni.

Procurorii DIICOT continuă miercuri audierile în dosarul Rompetrol, în care a fost pus sechestru pe rafinăria Petromidia.

DIICOT: 14 persoane sunt acuzate în dosarul Rompetrol 2. Tranzacţiile la Bursă, SUSPENDATE

UPDATE Procurorii DIICOT au dispus schimbarea încadrării juridice și efectuarea în continuare a urmăririi penale față de 14 persoane care au calitatea de suspecți în dosarul Rompetrol II, în care a fost pus sechestru pe rafinăria Petromidia. Acţiunile Rompetrol au fost suspendate de la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), luni

Primul care a ajuns la sediul DIICOT este omul de afaceri Sorin Marin, fost partener de afaceri cu Dinu Patriciu şi acţionar în compania Rompetrol.

Cookies