Adrian Năstase a încercat să se sinucidă. Victor Ponta l-a vizitat la spital: Oare Băsescu e fericit acum?

de:
20 iun. 2012
0 Afișari
Adrian Năstase a încercat să se sinucidă. Victor Ponta l-a vizitat la spital: Oare Băsescu e fericit acum?

Adrian Năstase a pretextat în faţa poliţiştilor că vrea să îşi ia nişte cărţi din bibliotecă, moment în care a luat un pistol. Premierul ar fi fost oprit în ultima clipă de către poliţişti să se împuşte. Adrian Năstase s-a rănit însă la gât, spun surse citate de televiziunile de ştiri.

Adrian Năstase a fost dus cu ambulanţa, de la locuinţa din strada Muzeul Zambaccian, la Spitalul de Urgenţă de pe Calea Floreasca. Glonţul nu ar fi ieşit pe partea cealaltă, lui Năstase urmând să i se facă o arteriografie, conform dr. Bartoş din spitalul de urgenţă, citată de Ecaterina Andronescu.

La spitalul de urgenţă a venit şi Victor Ponta, premier şi lider al PSD. „Am vrut să văd ce face un om aflat într-un necaz. Nu pot comenta şi nu voi comenta deciziile justiţiei. Voi aştepta în noaptea aceasta să văd ce se întâmplă. Medicii spun că situaţia este sub control. Poate cineva să se pună în locul lui în momentul acesta? Mă întreb dacă TRaian Băsescu e fericit acum” – a declarat Ponta. Marian Vanghelie a venit şi el la spital.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a remis un comunicat în care confirmă tentativa de suicid în cazul lui Adrian Năstase, urmând să cerceteze cazul.

Fostul premier urma să fie dus la penitenciarul Rahova, pentru a-şi ispăşi pedeapsa de doi ani, în urma sentinţei din dosarul Trofeul Calităţii.

Cookies