ARHIVA B365

Adrian Naidin: Rog conducerea MAI şi a Ministerului Justiţiei să facă lumină, să îmi cureţe numele

Rog conducerea Ministerului de Interne şi pe cea a Ministerului de Justiţie să facă lumină în cazul meu şi să îmi cureţe numele pătat de angajaţii lor. (…) În dimineaţa zilei de 28 septembrie, poliţia a descins la imobilul din strada Nicolae Racota. În acest imobil există trei apartamente ale căror intrări sunt separate. După ce Poliţia l-a arestat pe cel în casa căruia au găsit drogurile a continuat percheziţia şi la celelalte apartamente. (…) Vecinii mei au explicat politiştilor că în apartamentul în care locuiesc eu se află o persoană care nu are legătură cu cel arestat. Eu doar îi plătesc chirie acelui om pentru apartamentul în care stau. Cu toate acestea domnii poliţişti au spart uşa şi au intrat peste mine. Când şi-au dat seama că au comis o mare eroare şi că ce era mai rau se întamplase deja, domnii poliţişti au dispărut de la faţa locului, nelăsând măcar un om să păzească uşa pe care o făcuseră praf. (..) Sper ca nota de plată pentru minciunile spuse despre mine să vină cât de curâand”, a scris violoncelistul pe pagina de Facebook.

Printr-un comunicat de presă, Poliţia Română a confirmat miercuri percheziţiile făcute la un imobil din Capitală unde locuieşte violoncelistul Adrian Naidin. Reprezentanţii instituţiei susţin că acţiunea a făcut parte dintr-un total de şapte percheziţii organizate într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

„La data de 28 septembrie, au fost efectuate şapte percheziţii la persoane bănuite că ar fi dezvoltat culturi indoor de cannabis, într-o locuinţă din Bucureşti. În urma percheziţilor, în locuinţa principalului suspect, au fost descoperite aproximativ 500 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină şi o instalaţie completă pentru cultură indoor de cannabis”, se arată în comunicatul remis de Poliţia Română.

Reprezentanţii instituţiei confirmă că, în timpul percheziţiei la imobilul unde s-au găsit drogurile, o persoană a sărit pe geam.

„Precizăm că, în cadrul acestei operaţiuni, o persoană aflată într-o altă cameră, de la etajul 1 al imobilului percheziţionat, confom mandatului emis de instanţa de judecată, a sărit pe geam. Poliţiştii i-au acordat primul ajutor, ulterior transportându-l la o unitate medicală din Bucureşti „, se mai precizează în comunicat.

Principalul suspect în acest caz este un bărbat care locuieşte şi el în imobilul unde violoncelistul Adrian Naidin stă fără forme legale.

Violoncelistul Adrian Naidin a scris pe pagina sa de Facebook că miercuri dimineaţă a fost internat la Spitalul Elias după ce a căzut de la etajul casei în care locuieşte, în timpul unei percheziţii. Artistul susţine că poliţiştii ar fi greşit adresa.

Mă aflu la spital din cauza incompetenţei unor poliţişti. În această dimineaţă, o patrulă de intervenţie mascată a Poliţiei a descins la unul dintre vecinii mei. Din păcate, oamenii legii au greşit uşa şi au crezut că uşa de acces în apartamentul meu dă către un rai al drogaţilor, deci au spart-o şi au intrat peste mine. Fiind luat din somn şi fiind în stare de şoc, crezând că au intrat nişte bandiţi peste mine, am încercat să scap, dar am căzut pe geam, de la etaj. Am fost transportat la Spitalul Elias de urgenţă şi o echipă ce medici se ocupă în clipa de faţă de fracturile mele„, a scris Adrian Naidin pe pagina sa de Facebook.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button