ARHIVA B365

Adrian Mititelu a mers, marţi, la DNA

Fostul patron al Universităţii Craiova nu a vrut sa faca nicio declaratie presei, cand a ajuns la sediul DNA.

Cel mai probabil, Adrian Mititelu a fost chemat în legătură cu dosarul în care procurorii fac cercetări privind rezilierea contractului între Victor Pițurcă și FRF, potrivit Digi 24.

În acest caz, procurorii DNA au început urmărirea penală in rem.

Plecarea lui Victor Piţurcă de la conducerea reprezentativei tricolore este subiectul unei investigații a DNA. În contractul fostului selecţioner era stipulată o clauză de 500.000 de euro, care nu a mai fost plătită către FRF în momentul despărțirii.

Înaintea meciului cu Ungaria, Victor Pițurcă și oficialii Federației au semnat un act adițional prin care se renunța la achitarea sumei de oricare dintre părți.

Omul de afaceri Adrian Mititelu, a declarat in urma cu cateva zile ca a facut plangerea la DNA impotriva presedintelui FRF, Razvan Burleanu, legat de rezilierea contractului fostului selectioner Victor Piturca, precizand ca este vorba de abuz in serviciu in acest caz.

„Eu am facut plangerea la DNA impotriva lui Burleanu. Pentru ca ar fi trebuit sa-i ia banii lui Piturca, care a luat cinci milioane de euro, si el l-a lasat sa plece asa… Chiar daca a fost sau nu a fost trecuta decizia de a modifica acel contract al lui Piturca prin Comitetul Executiv, tot va face puscarie. Burleanu a pagubit Federatia Romana de Fotbal cu cel putin un milion de euro. E vorba de o infractiune de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave. In plus, eu suspectez ca e vorba si de coruptie, dar nu am dovezi. Banuiesc ca s-a platit o suma de bani la negru”, a declarat Adrian Mititelu, citat de HotNews.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button