Adrian Minune, executat silit: Banca l-a lăsat fără Mercedes

de:
05 aug. 2013
0 Afișari
Adrian Minune, executat silit: Banca l-a lăsat fără Mercedes

Adrian Minune a fost executat silit pentru o datorie de 19.200 de euro. Din suma totală restantă 60.868 de lei reprezintă facturi neachitate şi 23.986 lei sunt penalităţile de întârziere.

Potrivit spynews.ro, judecătorii au încuviinţat „executarea silită a debitorului Adrian Media Music S.R.L. şi Simionescu Adrian la cererea creditorului Banca Italo Romena (…) pentru sumele rezultate din titlul executoriu reprezentat de contract de leasing financiar autovehicule NR… prin toate formele de executare, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită. Prezenta încuviinţare a executării silite produce efecte pe întreg teritoriul ţării. Fără cale de atac”.

La începutul anului 2007, Adrian Minune şi-a cumpărat în leasing, pe numele firmei sale, Adrian Media Music SRL o limuzină de lux marca Mercedes model S500, evaluat la acea vreme la 125.000 de euro. Conform contractului încheiat de societatea comercială, dar garantat personal de artist, pentru achiziţionarea limuzinei a fost plătit un avans de 25.000 de euro, urmând ca restul sumei să fie achitat în 48 de rate lunare, în valoare de 1.730 de euro plus TVA.

În urmă cu câteva săptămâni, Minune şi-a făcut praf şi bolidul Ferrari după ce, pe Calea Dorobanţi din Capitală, n-a dat prioritate în trafic unei alte maşini. Tot atunci, cântăreţul a rămas fără permis pentru 60 de zile.

Cookies