ARHIVA B365

Adrian Minune, învinuit pentru deţinere de droguri

Adrian Minune a fost pus sub învinuire pentru deţinere de droguri, informează România TV. Cu toate acestea, avocatul său a spus că manelistul ar fi mers la DIICOT doar în calitate de martor.

Manelistul s-a prezentat miercuri la sediul DIICOT, pentru a fi audiat în dosarul în care Florin Salam a fost pus sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri în vederea consumului.

Întrebat de jurnaliști dacă a consumat cocaină, Adi Minune a spus:  „Asta e o intrebare urata din partea ta. Intru sa vad despre ce este vorba si o sa dau declaratii”.

La Parchet, Adi Minune ar fi dat o declarație conform căreia în iulie ar fi participat la o petrecere unde era și Florin Salam, ca și alte persoane acuzate de deținere în vederea consumului. Adi Minune nu a recunoscut că ar fi consumat cocaină sau că ar fi văzut pe cineva consumând acest drog, adus de dealeri din Spania. Pe un gram de cocaină maneliștii plătea 100 de euro.

La ieşire, Adrian Minune a spus că a dat o declaraţie scurtă, „pe o foaie de hârtie albă” şi că nu a fost pus sub învinuire. „Am dat o scurtă declaraţie pe o foaie albă. Nu este vorba de mine în mod special”, a declarat manelistul.

Procurorii spun că au probe că Adi Minune ar fi consumat droguri, conform România tv. Unele informaţii ale procurorilor au venit chiar de la traficanţii de droguri prinşi recent care au mărturisit că le-au livrat maneliştilor cocaină la petreceri şi că aceştia au deţinut-o în vederea consumului.

Alături de Adrian Minune au mai fost puşi sub învinuire Sorin Talent şi Costel Biju, tot pentru deţinere de droguri în vedere consumului. Şi Costel Biju a venit la sediul DIICOT, fiind citat de procurori pentru a-i fi adusă la cunoştinţă învinuirea.

Florin Salam şi membri ai trupei sale au fost puşi sub acuzare, pe 14 octombrie, în acest dosar, pentru deţinere de cocaină în vederea consumului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button