Adrian Ilie a fost prins băut la volan pe o stradă din București. Polițiștii au deschis un dosar penal

23 iul. 2023
327 afișări
Adrian Ilie a fost prins băut la volan pe o stradă din București. Polițiștii au deschis un dosar penal
Adrian Ilie a fost prins băut la volan pe o stradă din București. Polițiștii au deschis un dosar penal | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul fotbalist Adrian Ilie a fost prins la băut la volan, pe străzile din Capitală. Polițiștii rutieri l-au oprit sâmbătă seară, 22 iulie 2023, pe o stradă din nordul Bucureștiului.

Adrian Ilie a fost prins băut la volan pe o stradă din București

Sâmbătă seară, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere București au deschis pe străzile orașului. În urma controalelor au fost depistați mai mulți șoferi ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice.

Printre persoanele trase pe dreapta, s-a numărat și fostul fotbalist, Adrian Ilie. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest. Astfel s-a constata că avea o alcoolemie de peste 0,4 mg/l alcool pur în aerul respirat, conform unor surse ale Liberatate.ro.

Astfel că, fostul fotbalist în vârstă de 49 de ani a fost amendat și condus la INML pentru prelevarea de mostre biologice. Aceleași surse citate au spus că Adrian Ilie a refuzat prelevarea.

În această cauză, polițiștii au deschis un dosar in rem.

Razie pe străzile din Capitală

Polițiștii din Capitală au efectuat activități de control în mai multe zone ale Capitalei, în noapte de sâmbătă spre duminică. Acestea au avut scopul de a preveni creare de accidente produse de persoanele care se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice sau substanțelor psihoactive.

În total, polițiștii au dat 35 de amenzi, care au o valoare totală de 24.200 de lei. De asemenea, au fost constatate 4 infracțiuni rutiere:

  • Două infracțiuni de conducere a unui unui autovehicul cu permisul suspendat,
  • Două infracțiuni de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului.

Tot noapte trecută, polițiștii au reținut 12 de premise de conducere, după cum urmează:

  • 4 pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice,
  • 4 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice,
  • 3 comportament agresiv în conducerea autovehiculului pe drumurile publice,
  • 1 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului.

De asemenea, au fost reținute și trei certificate de înmatriculare a vehiculelor, deoarece polițiștii au constatat deficiențe tehnice ale acestora.

Cookies