Adrian Cernea, pilotul de off-road decedat după ce a fost luat de viitură, adus cu un convoi impresionat în București VIDEO

22 iun. 2021
182 Afișari
Adrian Cernea, pilotul de off-road decedat după ce a fost luat de viitură, adus cu un convoi impresionat în București VIDEO

Adrian Cernea, pilotul de off-road decedat sâmbătă într-o competiție de lângă Slănic Moldova, după ce a fost luat de viitură, a fost adus duminică cu un convoi impresionat în București.

Adrian Cernea, fost campion național de off-road, luat de viitură sâmbătă chiar în timpul unui concurs aproape de Slănic Moldova, a fost adus duminică în București.

Adrian Cernea, adus în București cu un convoi impresionant

În prezent scopul anchetatorilor este să stabilească dacă organizatorii se fac responsabili de moartea pilotului. Între timp, trupul neînsuflețit al lui Cernea a fost adus în Capitală cu un convoi de mașini 4X4, iar cortegiul funerar a fost primit cu aplauze. Și copilotul, cel care a fost salvat în ultima clipă a venit la capelă pentru a fi alături de prietenul său.

În ciuda avertizărilor meteo de vreme rea, organizatorii competiției de off-road din Slănic Moldova, judeţul Bacău, nu au oprit concursul și asta pentru că, spun ei, astfel de concursuri se pot organiza și în aceste situații.

În plus, potrivit președintelui Federației Române de Automobilism Sportiv, semnalările de vreme rea nu ar fi fost foarte clare.

Accidentul s-a produs aproape de Poiana Sărată, din județul Bacău. Adrian Cernea și copilotul său, Alex Tache, urmau să traverseze o vale când mașina în care se aflau a fost luată de viitură. Adrian Cernea a fost găsit mort. Copilotul a fost salvat în ultima clipă. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost preluat de un echipaj Smurd în stare stabilă și transportat la spital.

Competiția a fost oprită imediat după tragedie, iar Federația a deschis o anchetă pentru a vedea exact în ce circumstanțe s-a produs tragedia.

Cookies