ADP Sector 1 continuă fluidizarea traficului. Nouă străzi din sector vor deveni cu sens unic

19 aug. 2021
567 Afișari
ADP Sector 1 continuă fluidizarea traficului. Nouă străzi din sector vor deveni cu sens unic
ADP Sector 1 continuă fluidizarea traficului. Nouă străzi din sector vor deveni cu sens unic. Sursa foto: Facebook

Administrația Domeniului Public Sector 1 contină programul de fluidizare a traficului, astfel că în intervalul 26-31 august se va introduce sensul unic de circulație pe nouă străzi. De asemenea, această decizie va oferi șoferilor mai mult spațiu de parcare fără a pune în pericol circulația rutieră.

Vești bune pentru locuitorii Sectorului 1. Administrația Domeniului Public Sector 1 transformă încă nouă străzi în străzi cu sens unic. Decizia va fi implementată în intervalul 26-31 august 2021 Anunțul a fost făcut de Primăria Sectorului 1 pe pagina de Facebook a instituției.

Care sunt cele nouă străzi din Sectorul 1 care vor avea în curând sens unic

Potrivit anunțului făcut de Primăria de sector, nu mai puțin de nouă străzi secundare vor avea sens unic începând cu intervalul 26-31 august 2021. Iată lista publicată de autorități:

1. Aleea adiacentă bl 43A din Strada Smaranda Brăescu;
2. Strada Promoroaca – dinspre Strada Horia Măcelariu spre B-dul Aerogării;
3. Strada Capriorilor – dinspre Strada Horia Macelariu spre Strada Horia Macelariu;
4. Strada Sutașului – dinspre Strada Pușcașului spre Strada Rotașului;
5. Strada Țintașului – dinspre Strada Rotașului spre Strada Pușcașului;
6. Strada Hagi Maria Moscu – dinspre Strada Constantin Caracaș spre Strada Scărlătescu;
7. Strada Scărlătescu – dinspre B-dul Banu Manta spre Strada Constantin Caracaș;
8. Strada Constantin Caracaș (pe tronsonul cuprins între Strada Scărlătescu și Strada General Constantinide) – dinspre strada Dr.Felix spre Strada General Constantinide;
9. Strada Sava Henția – dinspre Strada General Constantinide spre Strada Scărlătescu.

Potrivit Primăriei Sectorului 1, sensurile unice vor fi introduse pe cele nouă străzi secundare doar în baza avizelor tehnice emise de Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București și Brigada Rutieră București.

De asemenea, cetățenii pot adresa instituției mai multe solicitări care au ca temă de interes instituirea de sensuri unice pe străzile din zona administrativă a Sectorului 1. Aceste solicitări pot fi trimise la adresa de e-mail secretariat@adp-sector1.ro.

În luna septembrie a anului trecut nu mai puțin de 22 de străzi au devenit cu sens unic

O altă reorganizare a unor artere secundare din Sectorul 1 a avut loc anul trecut, pe 16 septembrie, când în Sectorul 1 nu mai puțin de 22 de străzi au fost transformate în străzi cu sens unic de circulație. Acestea sunt cuprinse între Şoseaua Chitilei, Bulevardul Bucureştii Noi, Bulevardul Laminorului şi Strada Constantin Godeanu.

Cookies