„Ador!” (ghid ieftin de simțit bine)

11 dec. 2020
1086 Afișari
 
"Ador!" - ghid ieftin de simțit bine

Am remarcat în varii ocazii prezența foarte frecventă în mediul online al cu vântului “Ador”. De exemplu, cineva vede un video cu o domnișoară în stare avansată de ebrietate care și vomită în decolteu și care apoi mângâie o vacă pe uger și îi spune: Universul se oglindește în mine. Așa. Deci cineva vede, dă share și scrie pe el: Ador. În semn de adorație, evident.

Ați remarcat, probabil, și dumneavoastră prezența pe piața psihică a unui întreg curent care ține de trezirea spirituală, de redeșteptare, de conștientizare a Sinelui Adevărat. Eu cred că unul dintre pilonii acestui curent este și acest val crescut de adorație din online. În orice religie, se știe!, se spune clar că cu cât se adoră mai mult, cu atât suntem mai aproape de Univers, de Adevăr. Ei bine, această adorație din online a crescut vibrația planetei. Toți antrenorii de viață spun un lucru. Repetă-ți în cap o idee până o crezi. La fel și cu ador-ul ăsta. Adori o dată că e pe trend, a doua oară la fel până ajungi să adori pe bune.

„Repetă-ți în cap o idee până o crezi. La fel și cu ador-ul ăsta.”

Mă simt mult mai liniștit acum că am lămurit-o și pe asta. În continuare o serie de lucruri pe care le ador cu scopul de a mă bucura de viață. Au spaniolii un verb, “disfrutar”, care înseamnă a te bucura de ceva. A adora să faci ceva, practic. Eu am avut o mare revelație recent: Viața e așa cum e. Și, în urma acestei revelații, mi-am dat seama că așa e. 

  1. Îmi place să mănânc bine, gustos. Să mă simt bine când bag ceva în gură. Nu mi-e rușine să recunosc că am o doză de snobism. Uneori îmi permit să mănânc gustos și scump, alteori ieftin și gustos, alteori gătesc și eu. Oricum, dacă vreți un sfat prietenos: Nu încercați să combinați snobismul cu sărăcia. În vremurile în care bugetul nu vă ajută să practicați snobismul, încercați să practicați modestia. E wow! Ca să sintetizez, mâncați cu bucurie! Nu faceți abuz tot timpul, iar când faceți abuz, faceți-l fără vina unor calorii în plus. Uneori râde și sufletul la o sarma.
  2. Îmi place să mai gust câte o tărie. Aici sfatul e: Everybody needs a drink! La fel, fără abuz. E bine să bei moderat. Asta am remarcat. Când mă îmbăt produc regrete. Când mă amețesc produc bucurie.
  3. Îmi place să dansez. Și când beau și când nu beau. Muzica e, din punctul meu de vedere, prima creație a lui Dumnezeu. Pentru că nimeni nu se apucă de ceva creativ fără muzica preferată pe fundal. Am văzut un video pe Youtube cu titlul “De ce e bine să dansăm ca idioții”. Remarcabil. Nu vi-l povestesc. Căutați-l. Să facă și ei vizualizări. Merci.
  4. Pe cât puteți de mult, dormiți. Celularele, internetul în general, ne fură din timpul de somn. Think about this.
  5. Stau cu oameni care îmi plac. Sunt plăcut surprins să afirm că omul e cea mai mare bucurie a omului. Să te bucuri, așa, de prezența familiei sau a prietenilor la o masă sau la un joc de rummy (se citește remi), e fenomenal. Te face să te simți recunoscător, iar ăsta e cel mai familiar sentiment, de fapt.
  6. Mă rog sau meditez. E cam același lucru. Nu vă imaginați că sunt vreun maestru al meditației, deși asta ar arăta că aveți multă imaginație. Îmi acord câteva minute pe zi să îmi eliberez mintea de tot felul de porcării gen anxietate, facturi, popriri, etc. Nu sfătuiesc pe nimeni să se roage după ce bea prea mult, dar, hey, fiecare are metoda lui!

Cam asta ar fi. Spor. Pup. Și nu uitați că o cremă pentru iluminarea conturului ochilor nu strică niciodată. Cu drag, Adi.

 

Cookies