Adoptă un căţel, sâmbătă, din Parcul Regina Maria

de:
08 dec. 2011
0 Afișari
Adoptă un căţel, sâmbătă, din Parcul Regina Maria

Bucureştenii iubitori de animale pot alege un câine, adult sau pui, din cele 25 de exemplare, ce va fi dat spre adopţie de Serviciul Poliţia Animalelor.

Câinii oferiţi spre adopţie sunt vaccinaţi, sterilizaţi, au microcipuri  montate şi au carnete care dovedesc că sunt clinic sănătoşi. Actele de adopţie vor fi întocmite pe loc, câinii putând fi preluaţi de potenţialii proprietari chiar din parc.

Primăria Sectorului 1 a demarat campaniile de adopţie a câinilor fără stăpân în luna aprilie a anului 2009. În cele aproape 30 de ediţii ale campaniei de adopţie desfăşurate în cursul anilor trecuţi, peste 700 de câini maidanezi au fost adoptaţi de bucureşteni.

Cei care vor să adopte un câine maidanez o pot face şi direct de la adăpostul din Şos. Odăi de luni până vineri între orele 09.00 – 14.00.

Centrul Teritorial de Adăpostire şi Protecţie Temporară a câinilor fără stăpân, din Şoseaua Odăi nr. 3-5, poate adăposti peste 600 de câini care sunt ridicaţi de pe străzi. Adăpostul cuprinde, pe lângă spaţiile individuale pentru câini, un cabinet veterinar şi o zonă de birouri.

Cookies