Adolescenții-minune care împart sandvișuri și speranță în București. Doi puști care l-au cucerit pe actorul Vlad Zamfirescu în Piața Romană

27 oct. 2022
14026 afișări
Adolescenții-minune care împart sandvișuri și speranță în București. Doi puști care l-au cucerit pe actorul Vlad Zamfirescu în Piața Romană
Aseară, în București, actorul Vlad Zamfirescu a descoperit doi băieți extraordinari care împărțeau sandviciuri. "Ei sunt viitorul României”. foto credit: Vlad Zamfirescu, pagina de facebook.

Actorul Vlad Zamfirescu de la Teatrul Lucia Sturdza Bulandra din București povestește pe Facebook o întâmplare minunată. A descoperit doi puști care împărțeau sendviciuri celor mai puțin sătui. Citiți, este foarte frumoasă povestea.

Nu știu dacă vi s-a întâmplat să vedeți pe străzile Bucureștiului lucruri urâte zile la rând și, deodată, un gest, un chip, o faptă a unui om străin să vă dea o stare de bine deplină pentru foarte, foarte mult timp. O clipă care să steargă tot ce-a fost rău, toată prejudecata și blazarea. Iată povestea spusă de Vlad Zamfirescu.

Mai avem o șansă. Eram în drum spre casă în seara asta… așa începe povestea mea. Eram cu ochii în telefon încercând să rezolv ultimele probleme ale zilei. Când deodată …pe undeva pe la Piața Romană, ridic ochii din telefon și zăresc următoarea imagine. Doi puști… Doi puști de 16 ani care întrebau un bărbat dacă nu cumva dorește un sandwich. După care, puștii se îndreaptă spre mine și mă întreabă același lucru. Asta făceau ei la 16 ani la 10 seară. Împărțeau sandwich-uri oamenilor mai puțin norocoși. Le spun că nu, dar că mi se pare fantastic ce fac și îi întreb dacă pot să le fac o poză. Dau din cap că da, le fac poza, realizez că sunt cam în contre-jour și îi rog să le mai fac una din direcția opusă. Ei se poziționează și mie… mie îmi moare telefonul. Ajung acasă și observ că nici măcar prima poză nu se făcuse. Disperat, îmi pun telefonul la încărcat 5 minute și ies din nou pe străzi, sperând să-i mai găsesc pe eroi….”să nu-și fi luat zborul”. I-am găsit. Ei sunt. Ei sunt viitorul României. Ei. Mi-ați făcut seara, băieți. Și cred ( în voi ) că și restu’ vieții.

Actorul completează:Cel din dreapta se duce la studii în Olanda. Mi-a zis că se întoarce după. Hai să-l ajutăm să nu se răzgândească…”, Vlad Zamfirescu pe pagina sa de facebook.

Cookies