ARHIVA B365

Adolescentă sechestrată de un interlop, eliberată de mascaţi

În urma cercetărilor desfăşurate s-a stabilit că minora se află într-o locuinţă din str. Marcu Armaşu, sectorul 2, unde este ţinută contrar voinţei sale de către O. Paul de 37 de ani, arată un comunicat al Poliţiei Capitalei remis B365.ro.

La data de 18.11.2011, în baza unei autorizaţii emise de Judecătoria Sectorului 3, a fost efectuată cu sprijinul S.P.I.R., o percheziţie la adresa din str. Marcu Armaşu, ocazie cu care a fost depistată minora şi a fost identificat şi prins O. Paul.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 03-18.11.2011, O. Paul a lipsit-o de libertate în mod ilegal pe minoră, ţinând-o împotriva voinţei sale în apartament.

Cercetările sunt continuate cu O. Paul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lânga Judecătoria Sectorului 3 cu propunerea de arestare preventivă, în sarcina sa reţinându-se săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi pentru a se stabili dacă a mai comis şi alte infracţiuni.

Cu ocazia percheziţiei efectuate au fost găsite şi ridicate arme albe (săbii, cuţite, topoare, nunceag-uri), mai multe pliculeţe cu substanţe ce urmează a fi expertizate şi un număr de patru cartuşe calibru 7.62 mm.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button