ARHIVA B365

Adolescenta dispărută în Munţii Retezat a fost găsită înecată la barajul Gura Apelor

Fata de 14 ani, din Hunedoara, care a dispărut la sfârşitul lunii august din tabăra din Munţii Retezat în care se afla a fost găsită moartă în lacul de acumulare de la barajul Gura Apelor. Fata suferea de autism şi se afla în tabără, în Munţii Retezat, potrivit România Tv.

Cei care au văzut trupul neînsufleţit al fetei plutind pe apă au fost doi pescari care au şi sunat la numărul de urgenţă 112. Fata a fost recunoscută după haine.

„În cursul acestei dimineţi (duminică n.r.), poliţia oraşului Haţeg a fost sesizată de doi pescari cu privire la existenţa unui cadavru care plutea pe coada lacului de acumulare de la barajul Gura Apelor, la circa 20 de metri de mal, în zona denumită Lăpuşnicul Mare. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că este vorba despre Daliana. Din primele verificări, cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. Poliţiştii vor continua cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care şi-a pierdut viaţa. Minora a fost găsită la suprafaţa lacului. Minora a plecat din locul de campare cu un ghiozdan în care avea câteva lucruri personale şi certificatul de naştere”, a declarat, la România TV, Laura Bradu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Rudele fetiţei dispărute în Munţii Retezat au făcut destăinuiri emoţionante despre viaţa ei nefericită. Daliana a crescut de mică în orfelinate. Bunicul ei spunea că fata trăia o adevărată dramă: tatăl nu a recunoscut-o niciodată, iar mama este bolnavă psihic şi nu îi putea oferi afecţiunea de care avea nevoie, potrivit România TV.

Daliana fusese văzută ultima oară în zona barajului de la Gura Apei. De atunci însă, nimeni nu a reuşit să îi mai dea de urmă. Ea a dispărut în timp ce se afla în tabără cu alţi 25 de copii şi plecaseră pe un traseu însoţiţi de un preot.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button