Adolescenta din București care a înjunghiat o colegă, în prima zi de școală, a fost plasată sub control judiciar

06 sept. 2022
4482 afișări
Adolescenta din București care a înjunghiat o colegă, în prima zi de școală, a fost plasată sub control judiciar
Adolescenta din București care a înjunghiat o colegă, în prima zi de școală, a fost plasată sub control judiciar | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Poliția Capitalei a anunțat că adolescenta de 16 ani care a înjunghiat o colegă, în prima zi de școală, a fost plasată sunt control judiciar.

Adolescenta care a înjunghiat o colegă a fost plasată sub control judiciar

Poliția Capitalei a anunțat marți, 6 septembrie 2022, că adolescenta ce a înjunghiat o altă fată, a fost reținută luni de către polițiști. Ulterior, aceasta a fost plasată sub control judiciar, în urma infracțiunii comise în prima zi de școală.

Față de minora în cauză a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, a transmis, marți, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Fata înjunghiată a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Din informațiile de până acum, tânăra care a înjunghiat-o ar fi fosta iubită a prietenului victimei iar conflictul dintre cele două a fost spontan.

Conflictul a izbucnit spontan

Incidentul a avut loc luni, 5 septembrie 2022, pe o stradă din Sectorul 1, după terminarea ceremoniei de începe a noului an școlar.

Agenții din cadrul Poliției Capitalei – Secția 5 s-au autosesizat în urma unui conflict ce a izbucnit spontan între cele două tinere. O adolescentă în vârstă de 16 ani a înjunghiat-o în picior pe o alta de aceeași vârstă, cu un obiect tăietor/înțepător.

Polițiștii ce se aflau la fața locului au acordat primul ajutor victimei, după care adolescenta a fost transportată la spital. Aceasta era în stare conștientă și cooperantă.

La scurt timp, tânăra bănuită de comiterea faptei a fost identificată de către agenții de poliție și a fost luată în custodia acestora. La scut timp, eleva a fost externată din unitate spitalicească, după ce plaga tăiată a fost cusută.

Cookies