Adolescentă de 16 ani, ucisă într-un parc din Iași. Prietenul a sărutat-o, apoi a strangulat-o

de:
01 mart. 2015
3 Afișari
Adolescentă de 16 ani, ucisă într-un parc din  Iași. Prietenul a sărutat-o, apoi a strangulat-o

Fata de 16 ani care a sfârşit într-un mod sinistru în Copou se numeşte Diana Elena Gugulică şi a fost victima prietenului său. Băiatul are tot 16 ani, se numeşte Eduard Perju şi este din Horpaz, județul Iași.

Băiatul a mărturisit totul în faţa anchetatorilor, scrie ziaruldeiasi.ro. Planul său a fost unul cu adevărat diabolic. A luat colierul de plastic alb de la maşina tatălui său, apoi şi-a dat întâlnire cu prietena sa. Eduard credea că Diana îl înşela, iar gelozia i-a întunecat mintea şi sufletul. Nu s-a gândit să meargă să se certe cu dânsa, ci să o omoare pur şi simplu.

După ce s-au întâlnit în parc, Eduard a spus că are o surpriză pentru ea. Băiatul i-a cerut Dianei să se întoarcă cu spatele la el pentru a-i prinde la gât un colier cu ocazia zilei de 1 martie. Fata s-a bucurat, l-a sărutat, s-a întors cu spatele şi a simţit cum acel colier i se strânge tot mai tare şi mai tare în jurul gâtului.

A căzut inconştientă, iar criminalul s-a făcut nevăzut.

Adolescentul nu a recunoscut în primă fază crima, dar ulterior nu a mai avut cum să o nege în faţa anchetatorilor. El este în continuare audiat la Parchet.

Cookies