Adolescent dispărut în București. Poliția cere ajutor pentru găsirea acestuia

27 mai 2022
1511 Afișari
Adolescent dispărut în București. Poliția cere ajutor pentru găsirea acestuia
Adolescent dispărut în București. Poliția Capitalei cere ajutor pentru găsirea acestuia. Sursa foto: Digi24

Un adolescent în vârstă de 17 ani a dispărut vineri din Sectorul 1 al Capitalei. Potrivit Poliției Capitalei, acesta a plecat de acasă și nu s-a mai întors, autoritățile fiind sesizate în cursul zilei de vineri, 27 mai.

Poliția Capitalei a emis vineri, 27 mai, o alertă de căutare a unui minor în vârstă de 17 ani din București. Potrivit autorităților, acesta a plecat de la domiciliul situat în Sectorul 1 și nu a revenit de atunci. Pe numele său Lazăr Alexandru Constantin, acesta are o înălțime de 1,67 centimetri, o greutate de aproximativ 70 de kilograme, față ovală, păr castaniu, tuns scurt.

„La data de 27.05.2022 Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că Lazăr Alexandru Constantin, de 17 ani a plecat de la domiciliul său din sectorul 1 şi nu a mai revenit. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul de urgenţă 112”, au transmis autoritățile.

Adolescent dispărut în București. Cum era îmbrăcat la momentul dispariției

Potrivit cunoscuților, la momentul dispariției adolescentul purta un hanorac de culoare turcoaz, cu glugă, pantaloni trei sferuturi de culoare neagră și pantofi sport de culoare albă cu inserții de culoare roșu și albastru.

Un băiat din București, dat dispărut. Poliția cere ajutorul populației pentru a-l găsi

Sistemul RO-ALERT-Copil dispărut a fost operaționalizat

Departamentul pentru Responsabilitate Socială Comunitară a anunțat faptul că a fost operaționalizat Sistemul Ro-ALERT- Copil dispărut. Acest sistem va fi folosit pentru a anunța populația despre dispariția unui copil dar și despre semnalmentele acestuia. Anunţul a fost făcut în cadrul unei dezbateri organizate la sediul Guvernului, în contextul Zilei Internaţionale a Copilului Dispărut.

Conform unui comunicat transmis de Departamentul pentru Responsabilitate Socială Comunitară, principalele cauze ale dispariţiei copiilor din familie au legătură cu abuzurile la care sunt expuşi, cu precădere cele de natură sexuală.

Cookies