ADMITERE MAGISTRATURĂ ȘI INM 2015. Au fost publicate rezultatele

de:
27 aug. 2015
14 Afișari
ADMITERE MAGISTRATURĂ ȘI INM 2015. Au fost publicate rezultatele

ADMITERE MAGISTRATURĂ ȘI INM 2015.  Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat, joi, rezultatele verificarii dosarelor de înscriere pentru concursul de admitere la INM și pentru cel de admitere în magistratură, dupa rezolvarea contestațiilor.

REZULTATELE sunt disponibile aici (INM) si aici (magistratura).

La inceputul lunii iulie au fost publicate informatii despre admiterea la INM si in magistratura. Cele doua concursuri se vor desfasura in paralel, in perioada august-octombrie, potrivit unor calendare aproape identice.

ADMITERE MAGISTRATURĂ ȘI INM 2015.  In total, 3297 de persoane s-au inscris pentru admiterea la INM si 893 – pentru admiterea in magistratura. Cererile de inscriere au putut fi depuse, in perioada 30 iunie – 21 iulie, la tribunalele sau, dupa caz, la parchetele de pe langa acestea, in raza carora candidatii isi au domiciliul, scrie avocatnet.ro.

Prima proba a concursurilor va fi in data de 30 august, de la ora 9:00, iar candidatii vor avea acces in sali intre 7:30 si 8:30, in baza unui act de identitate.

Pentru aceasta proba, candidatii la admiterea la INM se vor prezenta la Universitatea „Nicolae Titulescu” (Calea Vacaresti, nr. 185, sector 4, Bucuresti), Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” (Splaiul Unirii, nr. 176, sector 4, Bucuresti) si Universitatea „Titu Maiorescu”, corpurile M si V (Calea Vacaresti, nr. 189, sector 4, Bucuresti). Candidatii la admiterea in magistratura se vor prezenta doar la Universitatea „Nicolae Titulescu”.

A doua proba va fi pe 13 septembrie, iar a treia – in perioada 25 septembrie – 13 octombrie.

ADMITERE MAGISTRATURĂ ȘI INM 2015.  In cazul admiterii la INM, concursul vizeaza ocuparea a 140 de locuri de auditori de justitie (70 pentru ocuparea functiei de judecator si 70 pentru cea de procuror). Iar la admiterea in magistratura sunt scoase la concurs 28 de posturi de judecator si 25 de posturi de procuror.

Cookies