ADMITERE LICEU 2015: Sute de elevi stau la coadă pentru a se înscrie la liceele din Capitală

de:
03 iul. 2015
0 Afișari
ADMITERE LICEU 2015: Sute de elevi stau la coadă pentru a se înscrie la liceele din Capitală

ADMITERE LICEU 2015. REPARTIZARE LICEU 2015. Aglomerație mare la  Şcoala „Sfinţiii Voievozi” din Capitală, acolo unde elevii din provincie care vor să studieze la liceele din Bucureşti depun cereri de înscriere. Vineri dimineață, pe lista de ordine erau deja 200 de absolvenţi de gimnaziu care aşteptau să depună cerere, scrie romaniatv.net. 

Conform calendarului admiterii în învăţământul liceal de stat pentru anul şcolar 2015-2016, astăzi vor fi afişate, în fiecare unitate de învăţământ gimnazial, listele candidaţilor în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere. 

ADMITERE LICEU 2015. REPARTIZARE LICEU 2015. De asemenea, la secretariatele şcolilor, se completează fişele de înscriere cu numele şi codul unităţii de învăţământ gimnazial, cu datele personale ale absolvenţilor claselor a VIII-a, cu mediile generale de absolvire, cu notele şi mediile obţinute la Evaluarea Naţională din clasa a VIII-a, cu mediile de admitere.

Tot vineri, la sediul Inspectoratelor, va fi afişată programarea candidaţilor pentru vizualizarea lucrărilor scrise proprii de la Evaluarea Naţională, în urma completării unei cereri-tip pe care au depus-o marţi, 30 iunie.

ADMITERE LICEU 2015. REPARTIZARE LICEU 2015.  Vizualizarea lucrărilor scrise proprii va avea loc luni, 6 iulie, conform programării afişate. La vizualizarea lucrărilor scrise, candidatul minor trebuie să fie însoţit obligatoriu de un părinte ori reprezentant legal. Este interzisă prezenţa altor persoane (rude, cadre didactice etc.) la vizualizarea lucrărilor scrise.

Cookies