SMART CITY

ADMITERE LICEU 2013:LISTA LOCURILOR LIBERE ÎN LICEELE DIN BUCUREŞTI, după repartizarea computerizată

Potrivit site-ului admitere.edu.ro, în zeci de licee din Bucureşti au mai rămas câteva mii de locuri libere, în urma primei etape de repartizare computerizată. Lista locurilor libere în liceele din Bucureşti în urma primei etape de repartizare computerizată poate fi văzută pe EDU.RO.

Cea de-a doua etapă de repartizare computerizată va avea loc pe 25 iulie 2013.

Completarea fişei de opţiuni de către candidaţii care nu au participat la prima repartizare şi completarea unei noi fişe de opţiuni de către cei rămaşi de repartizat în a doua etapă a admiterii se face în perioada 17 – 22 iulie 2012.

Vezi aici: REZULTATELE LA ADMITEREA LA LICEU, LA PRIMA ETAPĂ DE REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAŢIONALĂ: Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a realizat prima etapă a repartizării computerizate în învăţământul liceal a absolvenţilor de clasa a VIII-a, care şi-au exprimat opţiunile. Dintre cei 145.896 de candidaţi, 145.392 (99,65%) au fost repartizaţi conform uneia dintre opţiunile exprimate, în timp ce alţi 504 candidaţi nu au putut fi repartizaţi, deoarece nu au completat suficiente opţiuni care să permită încadrarea lor în vreo unitate de învăţământ.

Cei care nu au reuşit să ocupe un loc la liceu vor avea o nouă şansă. A doua etapă de ADMITERE LICEU 2013 va avea loc în perioada 17 iulie-1 august şi se va desfăşura similar celei anterioare.

În cazul celei de-a treia etape de ADMITERE LICEU 2013, însă, metodologia de organizare va fi diferită. Astfel, în perioada 5-6 august, vor fi repartizaţi în licee elevii care nu au participat la nicio etapă de admitere, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară mai târziu.

ADMITERE LICEU 2013. Concurenţă acerbă la liceele din Capitală. Un număr de 29 de absolvenţi ai clasei a VIII-a din Capitală au media 10 pentru admiterea la liceu, iar 4.326 au medii între 9 şi 10, în timp ce 255 de elevi pot fi admişi în liceu cu medii sub 5, potrivit ierarhiei pe Bucureşti publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN).

Vezi aici REZULTATE FINALE EVALUAREA NATIONALA 2013: Ordinea de ADMITERE LA LICEU 2013 – note după contestaţii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button