ADMITERE LICEU 2013: Joi se afișează listele cu rezultatele la a doua repartizare

de:
25 iul. 2013
0 Afișari
ADMITERE LICEU 2013: Joi se afișează listele cu rezultatele la a doua repartizare

Repartizarea computerizată a elevilor de clasa a VIII-a şi afişarea listelor se face în data de 25 iulie, urmând ca în perioada 25-26 iulie, absolvenţii de gimnaziu care au participat la a doua etapă a admiterii la liceu să îşi depună dosarele la unitatea de învăţământ unde au fost repartizaţi, informează RTV.

Candidaţii care, în perioada 25-26 iulie 2013, nu îşi depun dosarele de înscriere, se consideră retraşi, iar locurile corespunzătoare sunt declarate neocupate şi vor fi utilizate pentru rezolvarea cazurilor speciale de către comisiile de admitere. Aceşti candidaţi vor fi repartizaţi pe locurile rămase libere, după rezolvarea cazurilor speciale, care va avea loc în perioada 29 iulie-1 august.

În situaţia în care există absolvenţi de clasa a VIII-a care nu s-au înscris la unităţile la care au fost repartizaţi sau nu au participat la cele două etape de admitere şi care solicită ulterior un loc în clasa a IX-a, aceştia vor fi repartizaţi pe locurile rămase libere la liceu. Depunerea cererilor se face la sediul inspectoratelor şcolare în perioada 2-5 septembrie 2013, iar repartizarea candidaţilor se face în perioada 5-6 septembrie 2013.

Elevii care au rămas cu situaţia neîncheiată la sfârşitul semestrului al doilea, îşi vor încheia situaţia în perioada 19 – 21 august 2013 şi vor fi repartizaţi în clasa a IX-a de către comisiile de admitere, în perioada 2-6 septembrie. În situaţia în care există candidaţi cărora nu li se poate calcula media de admitere, întrucât nu au participat la Evaluarea Naţională, aceştia vor fi repartizaţi de inspectoratele şcolare, în perioada 05-06 septembrie 2013, după repartizarea celorlalţi candidaţi.

Cookies