ADMITERE LA FACULTATE 2013: SNSPA scoate la concurs 600 de locuri la buget şi 400 la taxă

de:
01 iul. 2013
1 Afișari
ADMITERE LA FACULTATE 2013: SNSPA scoate la concurs 600 de locuri la buget şi 400 la taxă

Potrivit unui comunicat al SNSPA, pentru eventualele locuri rămase neocupate în vară se va organiza o sesiune de admitere în luna septembrie.

SNSPA are un portofoliu format din 9 programe de studii universitare de LICENȚĂ, peste 40 de programe de studii universitare de MASTERAT şi patru programe doctorale, scrie agerpres.ro.

La forma de învăţământ cu frecvenţă (IF), admiterea se face pe baza unui examen scris, taxa anuală de şcolarizare la studii de licenţă la forma de învăţământ cu frecvenţă fiind de 2.400 lei.

Înscrierile se fac între 16 iulie şi 23 iulie, iar examenele de admitere vor avea loc în funcţie de decizia fiecărei facultăţi.

Astfel, la Facultatea de Administraţie concursul va avea loc în 26 iulie, iar rezultate vor fi afişate pe 27 iulie. Condiţii de admitere sunt: 80% nota obţinută la examenul scris şi 20% media examenului de Bacalaureat. Examenul va fi scris (tip grilă), la alegerea candidatului, dintre următoarele discipline: Economie, Geografie, Istorie, Limba română sau Limba engleză.

La Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice (FCRP) înscrierea se va face între 15 şi 19 iulie, concursul va avea loc în 21 iulie, iar rezultatele vor fi afişate în 24 iulie.

Condiţiile de admitere constau într-un examen scris, la alegerea candidatului, dintre următoarele discipline: Limba şi literatura română, Istorie, Economie, Psihologie sau Filosofie.

Facultatea de Management va organiza concurs de admitere în data de 22 iulie, iar rezultatele vor fi afişate în 23 iulie.

La admitere se va ţine cont în proporţie de 50% de nota obţinută la examenul scris şi 50% media obţinută la examenul de Bacalaureat.

Examenul va fi scris (tip grilă), la alegerea candidatului, dintre următoarele discipline: Economie, Geografie, Istorie, Limba Engleză sau Matematică.

Facultatea de Ştiinţe Politice va organiza sesiune de înscriere online în perioada 15 mai – 8 iulie şi o pretestare pe 10 iulie, admiterea făcându-se pe baza notei obţinute la examenul scris.

Examenul scris se va face la alegerea candidatului la disciplinele Filosofie, Sociologie, Economie, Psihologie, Istorie sau Matematică. 

Cookies