ADMITERE FACULTATE 2014: Admitere 2014 la Școala Națională de Studii Politice și Administrative

de:
04 feb. 2014
2 Afișari
ADMITERE FACULTATE 2014: Admitere 2014 la Școala Națională de Studii Politice și Administrative

ADMITERE FACULTATE 2014: ADMITERE 2014 LA SNSPA

Mai jos găsiţi informaţii despre calendarul de admitere pentru studii licenţă, anul şcolar 2014-2015, la facultăţile din cadrul SNSPA: Facultatea de Ştiinte Politice, Facultatea de Management, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice si Facultatea de Administraţie Publică.

ADMITERE 2014 LA FACULTATEA DE ŞTIINŢE POLITICE DIN CADRUL SNSPA:

Pentru anul universitar 2014-2015 se vor desfăşura două sesiuni de pretestare după cum urmează:

Prima sesiune de pretestare:

Înscrieri: 1 februarie-10 aprilie 2014 (pentru pretestarea din 12 aprilie)-

Pretestare: 12 aprilie 2014

A doua sesiune de pretestare: 150 lei

Înscrieri: 15 mai-8 iulie 2014 (pentru pretestarea din 10 iulie)

Pretestare: 10 iulie 2014

Înscrierea la fiecare dintre cele două sesiuni de pretestare se va face electronic. Pretestarea se organizează în Bucuresti, la sediul SNSPA. Detaliile fiecărei sesiuni de pretestare precum și rezultatele lor vor fi afisate în timp util pe site-ul Facultăţii de Ştiinţe Politice.

Candidații se vor prezenta la pretestare cu BI/CI şi chitanţa din care reiese achitarea taxei de înscriere.

Sesiunea de admitere

Candidații care au obținut cel puţin media 5 în urma pretestării se vor putea înscrie pentru anul universitar 2014-2015. Inscrierea se va realiza online în perioada 15-21 iulie 2014 încărcând pe site documente scanate sau fotocopiate.

ADMITERE FACULTATE 2014: ADMITERE 2014 LA SNSPA

 

TAXELE DE ÎNSCRIERE ŞI ÎNMATRICULARE DE
LA CONCURSURILE DE ADMITERE ORGANIZATE DE SNSPA:

Actele necesare înscrierii, după sesiunea de pretestare la FACULTATEA DE ŞTIINŢE POLITICE: 

Candidații care au obținut cel puțin media 5 în urma pretestării se vor putea înscrie pentru anul universitar 2014-2015. Înscrierea se va realiza online, încărcând  pe site următoarele documente scanate sau fotocopiate:

  • diploma de bacalaureat sau diploma echivalentă cu aceasta; pentru absolvenții de liceu promoția 2014, adeverința eliberată de liceu în care se menționează atat media generală de bacalaureat, cât și notele obținute la probele susținute;

  • declarație pe proprie răspundere că nu a urmat alte forme de studii universitare pe locuri subvenționate de la bugetul de stat (daca e cazul);

  • adeverinţă din care să rezulte calitatea de student și regimul de studii (pentru studenții care urmează o a doua specializare);

  • diploma obţinută la olimpiade şcolare cu menționarea notei acordate (unde este cazul).

Învăţământ la distanţă (ID)

Admiterea se va face printr-un interviu (întrebări cu caracter general) susţinut, la alegere, pe baza manualului de FILOSOFIE (manualul de liceu),  ECONOMIE (oricare manual aprobat de MEN) sau al celui de ISTORIE (manualul de liceu). Mai multe detalii, aici.

Înmatricularea candidaţilor declaraţi admişi

 Înmatricularea candidaților admiși se va face în zilele 23, 24, 25, 28, 29 iulie 2014 la secretariatul FSP între orele 10-15 (vineri intre orele 10-13). Candidații declaraţi admişi care se înmatriculează vor depune un dosar mapă cu toate documentele cerute de Facultate. 

Actele necesare înscrierii la concursul de admitere de la FACULTATEA DE ADMINISTRAŢIE PUBLICĂ, FACULTATEA DE COMUNICARE ŞI RELAŢII PUBLICE şi  FACULTATEA DE MANAGEMENT din cadrul SNSPA:

♦ o cerere de înscriere tip 

♦ diploma de bacalaureat sau diploma echivalentă cu aceasta, în copie legalizată, iar pentru absolvenţii de liceu promoţia 2014, adeverinţa de absolvire a liceului în original sau copie legalizată, în care se menţionează atât media generală obţinută la examenul de bacalaureat, cât şi notele obţinute la probele susţinute;

♦ certificatul de naştere, în copie legalizată (certificat de căsătorie sau certificat de schimbare a numelui, dacă este cazul);

♦ buletinul/cartea de identitate, în copie xerox;

♦ adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie, pe care se menţionează “clinic sănătos pentru înscrierea la facultate” (în original);

♦ chitanţa de plată a taxei de admitere, taxă care se achită la casieria facultăţii;

♦ 4 fotografii tip buletin de identitate (3/4 cm), color

♦ un dosar plic.

ADMITERE FACULTATE 2014: ADMITERE 2014 LA SNSPA

ADMITERE 2014 LA FACULTATEA DE MANAGEMENT DIN CADRUL SNSPA:

ADMITERE 2014 LA FACULTATEA DE MANAGEMENT:

Admiterea la Facultatea de Management din cadrul SNSPA se va desfăşura în luna iulie 2014.

Concursul de admitere la Facultatea de Management constă într-o probă scrisă alcătuită dintr-un test-grilă, cu întrebări sau probleme dintr-o singură disciplină, la alegerea candidatului, din: Economie, Geografie, Istoria României, Limba Engleză sau Matematică.  

Propunerile de subiecte pentru ADMITERE 2014 LA FACULTATEA DE MANAGEMENT DIN CADRUL SNSPA le găsiţi AICI. Dintre aceste subiecte, în ziua examenului vor fi selecţionate prin tragere la sorţi 30 de subiecte pentru Economie, Geografie, Istoria României, Limba Engleză şi 10 subiecte pentru Matematică. Nota de admitere va fi alcătuită din media dintre nota obţinută la concursul de admitere şi nota obţinută la examenul de bacalaureat.

ADMITERE 2014 LA FACULTATEA DE ADMINISTRATIE PUBLICA DIN CADRUL SNSPA:

*Data examenului de admitere la FACULTATEA DE ADMINISTRATIE PUBLICA nu a fost încă anunţată.

ADMITERE 2014 LA FACULTATEA DE COMUNICARE ŞI RELAŢII PUBLICE DIN CADRUL SNSPA:

 *Data examenului de admitere la FACULTATEA DE COMUNICARE ŞI RELAŢII PUBLICE nu a fost încă anunţată.

NUMĂRUL DE LOCURI DISPONIBILE LA SNSPA:

sursa: http://www.snspa.ro/

 

Cookies