ȘTIRI

Lista facultăţilor de stat din Bucureşti unde NU s-au ocupat toate locurile de la buget

ADMITERE FACULTATE 2013. La Academia de Ştiinţe Economice (ASE) au rămas neocupate 457 de locuri la buget şi 1.124 de locuri cu taxă. Oficialii ASE au decis să organizez încă două sesiuni de admitere, doar pe bază de dosar, după ce, la sesiunea din iulie, în care admiterea s-a făcut pe bază de examen, aceste locuri nu s-au ocupat.

Înscrierile pentru cele două etape de admitere se fac în intervalul 1-4 august şi 3-7 septembrie. Taxa de înscriere este de 100 de lei pentru primele două opţiuni. Candidaţii care vor să îşi exprime mai mult de două opţiuni vor plăti, în plus, câte 25 de lei pentru fiecare opţiune exprimată.

La Universitatea Bucureşti au rămas, de asemenea, sute de locuri neocupate, în special la facultăţile de Chimie, Fizică, Matematică, Informatică şi Ştiinte politice, informează Realitatea.net.

Universitatea Politehnica din Bucureşti organizează în perioada 29 iulie – 15 Sept 2013 sesiunea de ocupare a locurilor vacante rămase vacante.

La această sesiune are dreptul să participe orice absolvent de liceu, indiferent dacă a participat sau nu la sesiunea de admitere din luna iulie. Admiterea se face pe baza unei probe orale – interviu şi rezultatele examenului de bacalaureat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button