Administrația Școlilor din Sectorul 6 are site. Lista unităților de învățământ se află la un click distanță

20 mart. 2023
107 Afișari
Administrația Școlilor din Sectorul 6 are site. Lista unităților de învățământ se află la un click distanță
Administrația Școlilor din Sectorul 6 are site. Lista unităților de învățământ se află la un click distanță. Sursa foto: Freepik

Primăria Sectorului 6 a lansat un site prin care atât elevii, cât și părinții acestora, pot afla informații despre programele zecilor de instituții de învățământ din Sector. Administrația Școlilor din Sectorul 6 pune la dispoziție detalii despre ofertele educaționale.

Lista unităților de învățământ din Sectorul 6 poate fi accesată pe site-ul Administrația Școlilor

În Sectorul 6, se află peste 45.000 de copii, aceștia frecventând cele 67 de unități de învățământ, precum, creșe, grădinițe, școli, colegii sau licee, școli profesionale sau postliceale, a transmis Primăria Sectorului 6 pe pagina sa de Facebook.

Astfel, reprezentanții PS6 au lansat noul site al Administrației Școlilor Sector 6, acesta putând fi vizitat AICI. Acesta este dedicat elevilor, părinților și tuturor persoanelor care sunt interesate de ofertele educaționale din Sectorul 6.

Pe site-ul Administrației Școlilor Sector 6 există o listă cu toate instituțiile de învățământ, fiecare având o prezentare generală însoțită de o galerie cu fotografii. În cadrul fiecărei rubrici destinate unităților, se pot regăsi:

  • filieră,
  • profil,
  • specializări,
  • dotări,
  • facilități,
  • câți elevi se află într-o clasă,
  • media de admitere,
  • gradul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat și la cel de la Evaluarea Națională.

De asemenea, pagina de internet oferă informații cu privire la programele gratuite oferite copiilor, precum mese, cursuri sau burse, dar și detalii referiotoare la lucrări de reabilitare și de construcție de la zero a zeci de instituții educaționale din Sectorul 6.

Există și o rubrică prin care pasionații de sport și de mișcare pot urmări o hartă pentru a descoperi terenurile de sport din curțile școlilor disponibile. Accesul se poate face în afara orelor de curs.

În decursul anului trecut, au fost lansate alte cinci pagini de internet ale insituțiilor ce sunt în subordinea Primăriei Sectorului 6, precum:

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies