ARHIVA B365

Administraţia Bisericii Ortodoxe va fi executată silit pentru o amendă de 28 de euro

”Nu avem nicio datorie!”, exclama purtatorul de cuvant al Patriarhiei care a trimis de indata un reprezentant la Compania de autostrazi ca sa ceara explicatii. ‘

În decembrie 2010, una dintre masinile Patriarhiei Romane a fost prinsa pe DN1, la Romanesti, circuland fara rovigneta valabile. CNADNR sustine ca o poate dovedi cu imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Masina cu pricina era folosita de angajatii departamentului economic, iar cei de la compania de drumuri nationale au intocmit un proces verbal de constatare a contraventiei, la care au atasat instiintarea de plata: 250 de lei amenda contraventionala si 28 de euro taxa de despagubire.

Dupa doi ani si jumatate, cer ajutorul unui executor judecatoresc. Judecatorul a incuviintat procedura sub toate formele.

Vestea n-a picat bine in Dealul Mitropolitiei dupa amenda primita din Partea Ministerului de Finante, in urma unor controverse legate de procedura de licitatie pentru reabilitarea Palatului Patriarhal. „Noi nu avem nicio datorie pentru masina respectiva!” precizeaza purtatorul de cuvant al Patriarhiei.

Pe langa cei 28 de euro catre CNADNR prelatii vor trebui sa achite si cheltuielile cu executare silita mult mai mari decat datoria initiala.

Sursa: stirileprotv.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button