ARHIVA B365

Polițiștii de la Brigada Rutieră, suspectați de muşamalizarea unui accident- cercetați în libertate

Magistratii au respins cererea procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 de arestare preventiva a celor opt politisti, insa decizia nu este definitiva. Doar autorul accidentului, Marius Maghiari, a fost pus sub control judiciar.

Comisarul Daniel Pistea (foto), adjunct la Brigada Rutiera Bucuresti si Ioan Daniel Bocan, seful Sectiei 2 Politie, impreuna cu alti doi politisti de la Brigada Rutiera, Liviu Daniel Canea si Auras Eugen Tutui, precum si trei agenti de la Sectia 2 de Politie, Mihaita Georgica Anghel, Ovidiu Gheorghe Sanfira, Marian Lupu Pasare, sunt acuzati de procurori ca au incercat sa musamalizeze un accident rutier produs de colegul lor Marius Maghiari de la Brigada Rutiera.

Polițiștilor le-au expirat ordonanțele de reținere sâmbătă, la 6 dimineața, și eu fost eliberați, informează Digi24.ro.

Opt ofițeri sunt implicați în acest caz, potrivit cauzei aflate pe rolul Judecătoriei Sector 1. Parte din cei șase ofițeri activează la Brigada de Rutieră a Poliției Capitalei. Unul dintre ei a fost la serviciul de accidente grave, adjunct al Brigăzii Rutiere din București.

sursa foto: digi24.ro

Polițistul care a dat peste acea persoană i-ar fi oferit acesteia 15.000 de euro să nu facă plângere penală. Femeia a mers la spital cu mai multe răni, susținând că a căzut pe stradă, dar medicii și-au dat seama că sunt răni mai grave de atât și au sunat la 112, iar polițiștii au demarat o anchetă. Această anchetă ar fi fost mușamalizată, spun procurorii, motiv pentru care i-au adus în fața instanței cu mandat de aducere pe cei șase ofițeri și pe cei doi medici care i-ar fi acord ajutor femeii în cauză.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button