Adio, Volvo, că vin alegerile! Doamna Firea a renunțat la mașina străină și-a închiriat o Dacia Duster pentru drumurile electorale

05 iun. 2024
1021 afișări
Adio, Volvo, că vin alegerile! Doamna Firea a renunțat la mașina străină și-a închiriat o Dacia Duster pentru drumurile electorale
Adio, Volvo, că vin alegerile! Doamna Firea a renunțat la mașina străină și-a închiriat o Dacia Duster pentru drumurile electorale | Sursa foto: Gabriela Firea - Facebook

Înainte de a începe campania electorală, Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, se deplasa la acțiuni politice, ce s-au desfășurat în ultima lună, cu o mașină premium condusă de un șofer. Autoturismul nu apare în declarația de avere, fiind cumpărat pe o firmă deținută împreună cu fiul său. De când a intrat în cursa pentru PMB, Firea a închiriat un Duster și a renunțat (pentru moment) la SUV-ul Volvo.

Gabriela Firea a dat Volvo-ul pe Duster

În cea mai recentă declarație de avere, depusă de Gabriela Firea la Biroul Electoral Central (BEC), apare un Mercedes din 2010, ce a fost obținut prin contract de vânzare-cumpărare, scrie HotNews.ro.

Mercedesul GLK alb a fost înlocuit de un alt SUV, care nu este trecut în declarația de avere. Noul model folosit de Firea este un Volvo XC90, de aceeași culoare.

Cu această mașină a venit, de exemplu, la un eveniment ce a avut loc pe 14 mai, în plină campanie, fiind organizat în Sectorul 4 de Daniel Băluță. La acest eveniment a participat și premierul Marcel Ciolacu.

Tot cu Volvo XC90 a mers Gabriela Firea și la lansarea candidaturii doctorului Cătălin Cîrstoiu, care a avut loc, în martie, la Hala Laminor din Sectorul 3.

Managerul Spitalului Universitar București Cătălin Cîrstoiu, candidatul care a fost retras la scurt timp de Alianța PSD-PNL din competiția pentru Primăria Capitalei, a recunoscut că a fost sfătuit de consultanții politici să renunțe la mașina BMW X6M în timpul campaniei electorale, însă medicul nu a fost de acord. Acesta nu-și trecuse mașina în declarația de avere pentru că era cumpărată pe o firmă care îi aparținea, Anemona Clinical Services.

Întrebată de un reporter HotNews.ro despre autoturismul Volvo XC90, Gabriela Firea a reacționat astfel:

Acum am un Duster, pe acesta nu l-ați văzut?

Eu în campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare am circulat cu acest Duster pe care l-am închiriat.

Gabriela Firea nu a negat faptul că are și un Volvo XC90, fiind văzută în această mașină la mai multe acțiuni de campanie din martie, aprilie și mai.

Întregul articol poate fi citit AICI.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies