Adio, păsărica Twitter! Elon Musk i-a pus azi cruce, efectiv. Noul logo al rețelei e un X urâțel

24 iul. 2023
199 Afișari
Adio, păsărica Twitter! Elon Musk i-a pus azi cruce, efectiv. Noul logo al rețelei e un X urâțel
Adio, păsărica Twitter! Elon Musk i-a pus azi cruce, efectiv. Noul logo al rețelei e un X urâțel | Sursa foto: Pexels

Pasărea albastră care a fost asociată cu Twitter încă din 2006 a fost schimbată cu un „X”. Elon Musk a devenit proprietarul rețelei de socializare anul trecut.

Pasărea albastră asociată cu Twitter a fost înlocuită

Proprietarul Twitter, Elon Musk, a înlocuit celebrul simbol al păsării albastre cu care este asociată rețeaua socială încă de la fondare cu X, a scris CNN, transmite Digi24.ro.

Musk a anunțat acest lucru duminică dimineața, iar luni dimineața, proprietarul a postat pe Twitter că X.com indică acum Twitter.com.

Iată ce a anunțat Musk, cu puțin timp înainte de a publica o poză cu sediul Twitter iluminat de un nou X gigant.

Sigla Interim X este disponibilă astăzi, mai târziu.

Site-ul Twitter are în prezent același logo, însă celebra pasăre albastră a dispărut. Anul trecut, Elon Musk a cumpărat Twitter pentru suma de 44 de miliarde de dolari. A fuzionat compania într-o entitate denumită X Corp.

În luna aprilie a acestui an pasărea albastră a fost înlocuită, doar temporar, cu un câine din rasa Shiba Inu. Animalul reprezintă logo-ul criptomonedei Dogecoin, iar înlocuirea a ajutat la creşterea valorii de piaţă a acesteia cu până la patru miliarde de dolari.

Cele mai recente nereguli ale Twitter privesc acţiunile colective în justiţie demarate de o serie de foşti angajaţi care solicită despăgubiri în valoare de 500 de milioane de dolari pentru neplata unor salarii compensatorii.

De când Elon Musk a preluat rețeaua socială, Twitter a concediat jumătate din angajaţi pentru a-şi reduce costurile.

Musk a spus anul trecut, într-un comunicat de presă, următoarele, a transmis digi-world.tv:

De asemenea, vreau să fac Twitter mai bună ca niciodată, îmbunătăţind produsul cu noi funcţii, făcând algoritmii open source pentru a creşte încrederea, învingând roboţii de spam şi autentificând toţi oamenii. Twitter are un potenţial extraordinar – aştept cu nerăbdare să lucrez cu compania şi comunitatea de utilizatori pentru a-l debloca.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies