Adio, cozi la ghișee. Robert Negoiță anunță că locuitorii Sectorului 3 se vor putea programa online la birourile de Evidența Persoanelor

23 aug. 2021
278 Afișari
Adio, cozi la ghișee. Robert Negoiță anunță că locuitorii Sectorului 3 se vor putea programa online la birourile de Evidența Persoanelor
Adio, cozi la ghișee. Robert Negoiță anunță că locuitorii Sectorului 3 se vor putea programa online la birourile de Evidența Persoanelor. Sursa foto: Facebook

Vești bune pentru locuitorii Sectorului 3. Primarul de sector, Robert Negoiță, a anunțat că, începând de luni, 23 august, cetățenii se vor putea programa direct de pe site-ul primăriei la birourile de Evidența Persoanelor, fără să mai fie nevoie să stea ore întregi la cozi interminabile.

Pas în secolul 21 făcut de Primăria Sectorului 3. Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a anunțat pe pagina sa de Facebook că începând de astăzi, 23 august, cetățenii se vor putea programa online la unul dintre birourile de Evidența Persoanelor din sector. Acest lucru este posibil direct de pe site-ul primăriei – primarie3.ro.

Locuitorii Sectorului 3 vor putea scăpa de cozi și de aglomerație, spune Robert Negoiță

Astfel, cetățenii vor putea extrem de simplu să își aleagă, după bunul plac, ziua, biroul și ora la care să se prezinte pentru a depune documentele necesare pentru eliberarea unei cărți de identitate. De asemenea, această măsură de digitalizare duce și la reducerea semnificativă posibilității de a fi nevoiți să stea la coadă și în aglomerație, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus. Deși platforma este disponibilă de astăzi, prima zi în care locuitorii sectorului 3 se pot programa este 30 august.

„În acest fel, putem selecta ziua, biroul și ora la care dorim să ne prezentăm pentru depunerea documentelor necesare eliberării cărții de identitate, fără a mai risca să prindem cozi și aglomerație.
Platforma este activă de azi, iar prima zi pentru care ne putem programa este 30.08.”, a scris Robert Negoiță pe pagina sa de Facebook.

Care sunt pașii ce trebuie urmați pe pagina primăriei Sectorului 3

După ce sunt completați toți pașii necesari de pe platforma de programări, cetățenii vor primi un email de confirmare pe adresa de mail introdusă, iar apoi tot ce rămâne de făcut este să aleagă ora și data la care se vor prezenta pentru a depune actele necesare pentru eliberarea actului de identitate.

Iată care sunt pașii ce trebuie urmați pe site-ul Primăriei Sectorului 3:

Programarea se face astfel:
1️⃣ Accesăm site-ul www.primarie3.ro,
2️⃣ Selectăm, din prima pagină, PROGRAMĂRI ELIBERARE ACT DE IDENTITATE
3️⃣ Completăm câmpurile solicitate, inclusiv cu nume și prenume, adresă de email, număr de telefon și CNP.
4️⃣ Selectăm data dorită, biroul la care vrem să ne prezentăm și una dintre orele disponibile.
5️⃣ Înregistrăm programarea.
6️⃣ Pe adresa de email înscrisă în programare, primim un email de confirmare a programării.
NOTĂ!
Din aceeași platformă putem și anula o programare deja făcută.

Cookies