Adina Samson, fosta iubită a primarului Nichita, dezamagită de presă: „Nu voi mai face declarații!”

de:
06 mai 2015
0 Afișari
Adina Samson, fosta iubită a primarului Nichita, dezamagită de presă:

Adina Samson a spus ieri jurnaliştilor că le va trimite înregistrările audio în care primarul Gheorghe Nichita o ameninţă cu moartea. Astăzi, fosta iubită a edilului a revenit asupra deciziei şi a trimis jurnaliştilor un sms prin care îi anunţă că nu va mai face declaraţii şi nici nu va mai face publice înregistrările, scrie realitatea.net.

„Nu mai dorescă să fac nicio declaraţie şi momentan nu mai trimit nicio înregistrare! Tot chinul, stresul şi suferinţa prin care am trecut şi trec s-au transformat într-un subiect derizoriu de presă. Sunt profund dezamăgită de presa din Iaşi, din România şi de unii cetăţeni ai acestei ţări. Singura mea speranţă că se va face dreptate este justiţia. Dacă nici ea nu va face aceasta, atunci chiar nu se merită să trăieşti în această ţară!”, a afitrmat Adina Samson.

Primarul Gheorghe Nichita nu a vrut să comenteze declaraţiile fostei iubite.

Adina Samson, fosta iubită a primarului din Iaşi, Gheorghe Nichita, a făcut marți declaraţii despre relaţia ei cu primarul Iaşiului. Femeia a mărturisit că a fost bătută şi ameninţată cu moartea. Nichita este cercetat sub control judiciar, în libertate. Potrivit procurorilor DNA, primarul din Iaşi, Gheorghe Nichita, le cerea şefilor din Poliţia Locală Iaşi să pună funcţionarii din subordine să-i supravegheze iubita – Adina Samson, care avea montat inclusiv un sistem de urmărire GPS pe autoturism.

Cookies