ADINA RĂDUCAN a câștigat X FACTOR 2014 – CINE ESTE CÂȘTIGĂTORUL X FACTOR

de:
27 dec. 2014
11 Afișari
ADINA RĂDUCAN a câștigat X FACTOR 2014 - CINE ESTE CÂȘTIGĂTORUL X FACTOR

ADINA RĂDUCAN, tanara de doar 16 ani din echipa lui Horia Brenciu care a câştigat X FACTOR, SEZONUL 4, spune ca ar vrea sa-si ajute famila cu premiul de la X Factor, sezonul 4: „O bună parte din sumă mi-ar plăcea să o trimit familiei, bunicilor în primul rând, mai ales că am aflat de curând că bunica mea e foarte bolnavă. Tare mi-aş dori să o pot ajuta la bătrâneţe, mai ales că şi-a dedicat tot timpul nepoţilor, mie şi fratele meu şi aş vrea să o pot răsplăti. Şi, desigur, aş investi o parte şi în cariera mea muzicală”.

CÂŞTIGĂTOR X FACTOR, SEZONUL 4. Frumoasa buzoiancă ADINA RĂDUCAN avea doar 15 ani când s-a prezenat în faţa juraţilor Ştefan Bănică, Delia Matache şi Horia Brenciu şi a reuşit să-i impresioneze încă de la audiţii. Ea a primit rapid cei trei „da” care au trimis-o în etapa următoare de concurs.

Înainte de bootcamp, ADINA RĂDUCAN a fost repartizată în grupa „sub 20 de ani”, al cărei mentor a fost ales de producători să fie Horia Brenciu. Puştoaica a defilat apoi în galele live, iar în finală a ajuns alături de Alexandra Crişan, din grupa lui Ştefan Bănică, Alessio Paddeu şi Trupa 69, din grupa Deliei Matache. După ce Alessio şi Trupa 69 au fost eliminaţi, ca urmare a votului public, în „finala finalei” Adina Răducan s-a confruntat cu Alexandra Crişan şi a primit cele mai multe voturi din partea publicului, ceea ce i-a adus trofeul şi marele premiu de 100.000 de euro.

ADINA RĂDUCAN e obişnuită cu lumina reflectoarelor. Cântă de mică, a participat la zeci de concursuri şi a fost remarcată de Horia Brenciu încă de acum cinci ani, când a şi invitat-o să cânte alături de el pe scena Sălii Palatului. „Cel mai important moment din cariera mea a fost atunci când am cântat cu Horia Brenciu, la primul lui concert de la Sala Palatului. Ţin minte cât de emoţionaţi eram. Îi mulţumesc pentru toată încrederea pe care mi-a acordat-o”, a declarat Adina.

Adina Teodora Răducan a început să cânte când încă nu împlinise patru ani. Fredona prin curte melodii ale trupei Andre sau ale lui Nico, iar mama sa i-a remarcat calităţile vocale. La patru ani, a fost înscrisă de părinţi la un curs de canto la Şcoala Populară de Artă din Buzău, unde a impresionat profesorii cu vocea sa deosebită şi foarte matură. Tot atunci a fost descoperită de profesorul Constantin Ungureanu care a selectat-o pentru completarea trupei Mini Melos.

La şapte ani, Adina a a fost înscrisă de părinţi în clasa I la Liceul de Artă din Buzău la clasa de pian şi canto şi a început să participe la nenumătrate festivaluri şi concursuri. „Vreau să Fiu Vedetă”, „Ploaia Steluţelor”, „Mamaia Copiilor” sunt doar câteva din concursurile la care a participat Adina şi la care a luat primele locuri. În timpul uneia dintre competiţiile muzicale la care a participat l-a cunoscut pe Horia Brenciu, care s-a îndrăgăstit de vocea ei şi cu care a făcut duet pe melodiile „New York, New York”, „Cabaret”, „Cose della Vita”. „Această copilă minunată m-a vrăjit cu vocea ei încă de prima dată când am văzut-o şi auzit-o”, declara Horia Brenciu despre Adina Răducan, în perioada colaborării dintre cei doi. De asemenea, Adina Răducan, la numai 11 ani, a cântat alături de nume mari ale muzicii dar dintre toţi spune că cel mai bine se simte pe scenă lângă Luminiţa Anghel şi Horia Brenciu.

SURSA: romaniatv.net

Cookies