Adina Buzatu vindea haine din târg la prețuri de lux

de:
04 oct. 2012
6 Afișari
Adina Buzatu vindea haine din târg la prețuri de lux

După ce mai mulţi clienţi au sesizat la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Capitalei că în mai multe magazine de lux sunt oferite spre vânzare haine „Made in Turkey” sau „China” pe post de creaţii semnate de mari case de modă, poliţiştii au  verificat zeci de magazine cu pretenții. Haine de la engros, cu etichetele schimbate, pantofi de calitate îndoielnică, turcisme sau marfă chinezească era expusă spre vânzare la prețuri exorbitante.
Surse ale Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au dezvăluit că printre magazinele cercetate s-au numărat și boutique-urile „Trends” ale Adinei Buzatu. Stilista, care susţinea că vinde doar produse realizate de companii celebre, avea la raft costume şi cămăşi fabricate în Turcia. Poliția a declanşat o anchetă penală în urma căreia se va stabili de unde provin ținutele vândute la preţ de produse exclusiviste.

Dacă dosarul va ajunge în instanţă, Adina Buzatu ar putea primi o condamnare de până la trei ani de închisoare, pentru punerea în circulaţie a unor produse contrafăcute.

 

 

 

Cookies