ARHIVA B365

adidas a închis magazinul din Piaţa Romană pentru că era prea mic

„Standardele actuale de retail adidas impun o suprafaţă minimă pentru noile concepte de retail. Magazinul de pe bulevardul Magheru devenise prea mic pentru a putea susţine aceste concepte, motiv pentru care am luat decizia de a-l închide”, a declarat Dimitris Karakassis, directorul general adidas România, citat de ZF.

El mai spune că planurile viitoare ale companiei în România vizează formate de magazine cu suprafeţe mai mari, care să permită expunerea unui număr crescut de colecţii şi care să ofere consumatorilor o experienţă de shopping cât mai confortabilă.

adidas deţine magazine în mai multe oraşe din ţară. Printre ultimele deschise de retailer se numără un magazin pe două nivele din Centrul Istoric al Capitalei. adidas a fost primul mare retailer de haine care şi-a făcut curaj să intre aici.

Retailerul de echipamente sportive a obţinut în 2010 afaceri de 76 mil. lei (18 mil. euro) în scădere de la 88,8 mil. lei (21 mil. euro) în anul anterior şi un profit de aproape 5 mil. lei (1,2 mil euro) la jumătate faţă de cel din 2009.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button