Adi Hădean lansează o Şcoală de Bucătari pentru tinerii cu venituri mici. Cum te poţi înscrie

de:
02 iul. 2015
0 Afișari
Adi Hădean lansează o Şcoală de Bucătari pentru tinerii cu venituri mici. Cum te poţi înscrie

Adi Hădean a anunţat, pe blogul personal,  un proiect educațional desfășurat în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, din Cluj Napoca, prin care doreşte să puă bazele unei Școli de Bucătari, în Cluj–Napoca, dedicată tineri cu venituri reduse.

„10 tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 21 de ani, și cu liceul absolvit vor începe din toamnă cursurile Școlii de bucătari. Aplicațiile sunt deschise, începând de astăzi, pe adresa de mail [email protected] și vor conține în mod obligatoriu o scrisoare de intenție, împreună cu un CV și o declarație pe propria răspundere că nu au venituri/au venituri mici. Aplicațiile vor fi deschise până pe data de 31 august, urmând ca pe data de 10 septembrie să anunțăm cei 10 selectați care vor începe cursurile din luna octombrie.”, completează bucătarul.

După cum adaugă acesta, proiectul se va desfășura pe parcursul unui an de zile și va cuprinde cursuri de teorie pe tehnologia alimentelor și ingineria produselor alimentare, susținute de cadrele didactice de la USAMV Cluj, în baza unei programe de studiu stabilite de comun acord.

Partea de practică se va desfășura în bucătăriile unor restaurante de renume din Cluj și va fi atent supravegheată de Hădean.

„Consider că un an de școală temeinică îmbinată cu practica bine structurată poate să ofere o bază pe care să stai la începutul unei cariere în bucătărie. La finalul acestui an, pe lângă diploma care va atesta stagiul efectuat și experiența acumulată, cursanții se vor bucura și de o recomandare din partea mea și a bucătarilor care le-au supravegheat activitatea sporind astfel șansele unei angajări în domeniu”, adaugă acesta.

Cookies