Adi Bărar de la CARGO este internat la ATI. Liderul formației rock are o formă severă de COVID

25 feb. 2021
141 Afișari
Adi Bărar de la CARGO este internat la ATI. Liderul formației rock are o formă severă de COVID

Adi Bărar de la CARGO este internat la ATI, liderul formației rock fiind confirmat cu o formă severă a COVID-19.

Adi Bărar de la CARGO este internat la ATI, la  Spitalul Județean Timișoara, liderul renumitei trupe rock din România fiind sub supravegherea medicilor de două zile.

Liderul CARGO, în vârstă de 61 de ani, a făcut o formă severă a bolii, din pricina unor afecțiuni mai vechi, scrie Opinia Timișoarei.

Colegii de trupă au confirmat vestea printr-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a formației rock.

„Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!”, au transmis cei de la Cargo.

Adi Bărar, chitarist, compozitor textier și producător muzical, este fondatorul formației Cargo, în anul 1985, având cu legendara trupă rock 8 albume scoase pe piață.

Pe pagina de Facebook CARGO fanii au transmis mii de mesaje de încurajare pentru Adi Bărar, aceștia punându-și toate speranțele în medici pentru o însănătoșire cât mai rapidă a acestuia.

Trupa CARGO trebuie să susțină lunile viitore, în București, la Arenele Romane, concertul aniversar de 35 de ani, care a fost reprogramat din anul 2020, ca urmare a apariției pandemiei de COVID-19.

Adi Bărar, alături de ceilalți componenți ai trupei Cargo, a fost decorat cu Ordinul „Meritul Cultural”, în grad de Cavalar, categoria B „Muzica”, de către Klaus Iohannis în anul 2015, pentru contributia deosebita la promovarea muzicii rock in Romania si imbogatirea patrimoniului acestui gen muzical și pentru remarcabile interpretari muzicale.

Cookies