Adevăratul motiv pentru care Vlad Voiculescu nu mai este Ministrul Sănătății

22 apr. 2021
2546 Afișari
Adevăratul motiv pentru care Vlad Voiculescu nu mai este Ministrul Sănătății
Cursa vieții, oferită gratuit de taximetriștii din București

Pentru a înțelege adevăratul motiv pentru care domnul Vlad Voiculescu nu mai este Ministrul Sănătații trebuie să mergem la începuturi. Dacă am aflat ceva în viața asta, dar nu aplic musai în fiecare situație a existenței mele, din păcate, e că, pentru a înțelege efectele, trebuie identificată cauza. Același proces trebuie aplicat și în situația de față. Vă rog să mă urmați într-o analiză care urmărește să dezvăluie unul dintre cele mai evidente lucruri din istoria omenirii.

Știm cu toții că Dumnezeu l-a creat pe Adam, apoi, cum era și firesc, din coasta acestuia pe Eva. Nu pot decât să îmi imagineaz cum Dumnezeu s-a uitat la Adam și a zis: “Bă, ce are ăsta prea mult? Coaste!”. În fine… Ulterior Eva a poftit la mere, de unde nu înțeleg de ce nimeni nu și-a pus problema că ar fi putut fi însărcinată. Ca să nu mai zic că ar fi putut fi însărcinată chiar cu mâncatul mărului. Asta e altă poveste, să nu mă abat. Cei doi au mâncat mărul Cunoașterii și, conform unor miliarde de dovezi ulterioare, în locul Cunoașterii au primit judecata. Unde dai și un crapă.

Prin urmare, judecata este adevăratul motiv din spatele înlocuirii domnului Vlad Voiculescu. De la incidentul fructifer încoace, noi, oamenii, nu facem nimic altceva decât să judecăm. “Știm” mereu ce e bine și ce e rău, avem păreri în toate direcțiile, mai puțin spre interiorul nostru unde mărul așteaptă să fie mușcat din nou. 

Judecăm ce e bine și ce e rău, ce e frumos și ce e urât, ce e gras și ce e slab, ce e negru, ce e homosexual, ce e habotnic, ce e cu putință și ce nu e. Uităm constant că suntem o singură specie și ne purtăm de parcă fiecare ar fi o rasă diferită. Rasa eului, practic.

Eu nu știu dacă domnul Vlad Voiculescu a fost sau nu bun în calitate de Ministrul al Sănătații. Înțeleg că părerile sunt pro și contra. Eu n-aș avea cum să îmi dau cu părerea în această privință, pentru că unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am aflat despre mine e că nu înțeleg și nu înțeleg pentru că judec. Cu cât judec mai mult, cu atât înțeleg mai puțin. E paradoxal, știu, mai ales că și viceversa e valabilă, cu cât judec mai puțin, cu atât înțeleg mai mult. În acest context, sunt convins că, atunci când nu voi mai judeca deloc, voi înțelege exact de ce nu mai e domnul Vlad Voiculescu ministru. Până atunci, ceea ce voi încerca la nivel personal va fi să mă străduiesc să îmi amintesc să îmi văd exclusiv de treaba mea. Pentru că am ferma convingere că oricât de mult aș fi eu interesat SUBIECTIV și de la distanță de ce face cineva nu va schimba cu nimic activitatea și performața cineva-ului respectiv. Pe scurt, e preferabil, în calitate de om, să îmi văd de treaba mea. Vă doresc și dumneavostră asemenea. Doamne ajută. Pup. Adi.

Nota B365.ro:  Printre multe altele, Teleșpan este pentru noi și, deja, pentru mulți cititori ai noștri și-ai lui precum ziua aia una singură din săptămână în care ai voie să mănânci orice, tu fiind (iar) la cură de slăbire. Sau, dacă vreți, ca zilele cu dezlegare la pește în Postul Mare pe care te-ai hotărât să-l ții pe tot. Alte dezlegări, mai jos:

Cookies