Adevăratul motiv pentru care Bendeac A RĂMAS fără emisiune

de:
15 oct. 2013
1 afișări
Adevăratul motiv pentru care Bendeac A RĂMAS fără emisiune

Mihai Bendeac a postat pe Facebook un mesaj prin care anunta ca este posibil ca emisiunea pe care o realizeaza vinerea la Antena 1, IComedy, sa fie scoasa din program: „E foarte posibil ca iComedy, in ciuda succesului de care se bucura, sa nu mai fie pe post incepand de saptamana asta. Probabil va imaginati ca s-a intamplat ceva grav. Asa e. Daca situatia nu se va remedia, revin cu amanunte. Daca se remediaza, revenim pe post curand. Dar voi lupta pana la ultima picatura de sange pentru o tara in care tinerii sa se exprime LIBER!”

WOWbiz.ro a aflat ca supararea lui Bendeac este legata de faptul ca actorul a vrut sa-l invite la iComedy pe Radu Banciu, realizatorul „Lumii lui Banciu”, de la B1 TV, dar sefii de la Antena 1 au anulat totul cand au aflat de intentia acestuia.

Vinerea trecuta, producatorii emisunii lui Bendeac l-au anuntat pe Banciu ca luni trebuie sa inregistreze emisiunea, dar peste numai o zi i-au comunicat ca totul s-a anulat, fara a-i oferi prea multe explicatii.

Banciu nu este agreat in trustul Intact pentru ca il critica des pe Dan Voiculescu, dar si pentru faptul ca este un concurent serios pentru Mircea Badea pe tronsonul emisiunilor de pamflet, potrivit WOWbiz.ro.

Între Mircea Badea și Mihai Bendeac este un adevărat război. Actorului nu i-a picat foarte bine un comentariu făcut de Badea în legătură cu emisiunea „iComedy” care ar urma să nu se mai difuzeze începând cu această săptămână: „E amuzant cum unul care dădea telefoane la patronat ca să ceară plângând intervenție față de exprimarea publică a unui „coleg de trust” declară acum că va lupta până la ultima picătură de sânge pentru dreptul la libera exprimare”.

După ce într-o postare pe celebra rețea de socialiazare actorul dădea de înțeles că s-a săturat să fie >, prezentatorul emisiunii „În gura presei” a trecut la atac.

Mesajul postat de Mihai Bendeac pe Facebook: „De două zile, brusc, o singură preocupare: EU. Urmează: Bendeac e „basist” (evident!!!), Bendeac e un drogat fiindcă fumează iarbă, Bendeac e gay, Bendeac este un antitalent, Bendeac a ucis-o pe Elodia, Bendeac e un hipster obosit precum cei care protestează anti-Roșia Montană, Bendeac e un gunoi etc. Vor apărea mari statui ale actoriei românești care vor spune că, de fapt, trebuie să fiu interzis pe televizor. Mașinăria funcționează perfect, prieteni. Dacă asta trebuie să suporte un tânăr care refuză să plece capul și tine cu dinții la libertatea de exprimare într-un stat european, nu e o problema”.

În replică, Mircea Badea a scris și el un comentariu foarte tăios – „Nu e adevărat. Mai am și altă preocupareeeeee: caaaaap de pooorrrrrcccccc”. Acesta se referă la jurnalistul Radu Banciu, poreclit „cap de porc”. Se pare că, de fapt, acest ziarist de la B1 TV ar avea legătură cu decizia Antenei 1 de a înceta difuzarea emisiunii „iComedy”.

Mihai Bendeac mărturisește că va lupta până la ultima picătură de sânge pentru ca tinerii să se exprime LIBER, lucru de care el nu a avut parte. Potrivit Wowbiz, șefii de la Antena 1 l-au anunțat că nu acceptă să-l aibă invitat la „iComedy” pe Radu Banciu, de la B1 TV. În momentul în care toate detaliile fuseseră puse la punct, totul a picat, fără prea multe explicații. Radu Banciu nu este doar unul dintre cei care l-au criticat cel mai des pe Dan Voiculescu, dar este și un concurent serios pentru Mircea Badea pe tronsonul emisiunilor de pamflet.

Cookies