Adelin Petrişor, despre intrarea în TVR a lui Cristoiu: „Arată probleme de caracter”

de:
26 feb. 2014
0 Afișari
Adelin Petrişor, despre intrarea în TVR a lui Cristoiu:

„Da, chiar și un maestru are limite, așa cum avem cu toții. Este trist să descoperi însă că limitele unui maestru sunt mult mai jos decât cele ale unui „nemaestru”. Domnule Cristoiu, maestre, vă mulțumesc pentru replică, însă, sincer, din punct de vedere stilistic, cred că puteți un pic mai mult…Sau nu puteți și de aici frustrarea și folosirea excesivă a unor cuvinte cu trimitere la mațul gros: wc, diaree. Ca să ne înțelegem mai bine, eu nu am o problemă cu venirea dvs., cu noua grilă, ci cu modul în care ați înțeles să intrați în TVR. Suficiența și aroganța cu care ne-ați anunțat că ne faceți o favoare sunt demne de tot disprețul și arată probleme de caracter. Sigur, e doar un punct de vedere. Nu trebuie să dețin părți din TVR ca să pot să-mi exprim o părere. Și „pițifelnicii” au acest drept, nu doar analiștii care schimbă barca mai repede decât schimbă divele de Dorobanți poșetele”, scrie Adelin Petrişor pe blogul personal. 

CITEŞTE ŞI Scandal în TVR: Adelin Petrişor îl compară pe Cristoiu cu un dictator african. Cum răspunde Cristoiu. 

„Mi-a plăcut șopârla cu Antena 3. Spre deosebire de dvs., deși am încasat mai puțini bani, eu nu neg perioada petrecută la Antena 3. Și știți de ce? Pentru că nu m-am ocupat cu albirea sau înfierarea diverșilor oameni politici, nu am adoptat mimetic prietenii și dușmanii patronului, am fost doar reporter de război. Atât!

Am văzut din textul tern că nu prea știți de unde să mă luați. Probabil ați fost prins cu viața politică agitată ( deh, nu e ușor să să calculezi cu precizie cel mai bun moment pentru schimbarea taberei) și nu ați urmărit știrile de la TVR. Nu vreau să vă plictisesc înșirând deplasările mele din Egipt, Tunisia, Libia, Liban, Afganistan, Japonia, Coreea de Nord, interviurile cu teroriști sau cu foști directori ai CIA și NSA. Vă las plăcerea să le descoperiți singur. Pe lângă salariu, statutul de angajat al TVR vă aduce și privilegiul de a intra-n Sienna, un server video. Acolo puteți vedea tot. Aveți grijă: Sienna se scrie cu doi „n”, fix așa cum dvs. obișnuiți să scrieți „înnot”, a comentat Adelin Petrişor pe blog. 

Cookies