Ada Milea & Bobo @GuerriLIVE

de:
15 dec. 2011
0 Afișari
Ada Milea & Bobo @GuerriLIVE

GuerriLIVE cu Bogdan Șerban şi URSUS continuă seria concertelor de luni  seara. Ultimul concert din această serie este susţinut de Ada Milea şi Bobo şi va avea loc luni 19 decembrie, începând cu ora 19.00, în studiourile Radio Guerrilla.

Ada Milea (n. 5 august 1975, Târgu Mureş)

A absolvit Universitatea de Artă Teatrală din Târgu Mureş, actorie, cu rolul „D-na Quickly” din „Nevestele vesele din Windsor” (Shakespeare). A fost actriţă la Teatrul Naţional din Târgu Mureş, apoi a devenit artist independent. A realizat coloana sonoră a unor spectacole în diferite teatre.

„Premiul special al juriului” la Festivalul Internaţional de Teatru de la Piatra-Neamţ pentru muzica din „Eu, cand vreau să fluier, fluier”,regia Th. Cristian Popescu;

„Premiul special al juriului” la Festivalul HUMORROR pentru muzica spectacolului „Trilogie belgradeană” de Biljana Srbljanović, regia Theodor Cristian Popescu;

„Premiul criticii” la Gala UNITER 2006;

„Premiul special pentru muzica de teatru” la Gala UNITER 2008.

Bobo Burlăcianu (n. 1 septembrie 1979, Dorohoi) este membru fondator al formaţiei Fără Zahăr.In timpul liceului, învaţă să cânte la chitară şi face parte din trupa de umor Patrula 0, unde îl cunoaşte pe Bobi Dumitraş, viitorul coleg de trupă. Se înscrie la Universitatea „Al.I.Cuza” din Iaşi, secţia Ecologie şi Protecţia Mediului. În perioada studenţiei, activează în trupa de teatru Ludic a Casei de Cultură a Studenţilor. În 2001, formează trupa Fără Zahăr şi debutează în cenaclul folk Moldavia.

În 2003, apare primul album al trupei Fără Zahăr, Episodu’ unu: Ameninţarea faitonului, şi primul videoclip, la piesa Sandu.

În 2005, apare al doilea album Fără Zahăr, Episodu’ 2 de la Dorohoi. Bobo începe colaborarea cu Ada Milea în spectacolul/concert Quijote, adaptare după Miguel de Cervantes. Spectacolul apare pe cd audio şi pe dvd.

În 2008, apare al treilea album al trupei Fără Zahăr, Neamul lui Peneş Curcanul.

GuerriLIVE înseamnă concerte susţinute de trupele noului val din muzica românească, găzduite şi transmise în direct din studiourile Radio Guerrilla.

În fiece săptămână, în fiece luni, de la 7 seara.

www.facebook.com/Guerrilive

www.radioguerrilla.ro/emisiuni/guerrilive-radio-session_48.html

Maestru de ceremonii – Bogdan Șerban “Guerrilive”: twitter.com/bogdanserban

Foto – Roxana Afric

Video – www.veiozaarte.ro

Cookies