ȘTIRI

Ad Hoc, Paradox @ Trofeul Club A

Marţi, scena Club A găzduieşte trupele Ad Hoc şi Paradox în cadrul concursului Trofeul Club A – Avanpost Rock.

Trupa câştigătoare a Trofeului Club A – Avanpost Rock va concerta la EXIT Festival 2012 (între 12-15 iulie).

Ad Hoc este proiectul unor tineri studenţi sau absolvenţi ai facultăţilor de profil, care doresc să promoveze muzica din vechime. Au ales muzica medievală, pentru melodicitatea ei specifică, melodicitate care o păstrează actuală şi o face să fie iubită de diverse categorii de public. Ei au descoperit că muzica medievală face bine la suflet şi la minte, aşa că şi-au propus să o dăruiască mai departe.

Deşi se consideră încă la început de drum, Ad Hoc are în portofoliu colaborări cu trupe din străinătate (turneu naţional cu trupa irlandeză Coras; concerte împreună cu cimpoierii de la Bordo Sarkany Regizene Rend), festivaluri prestigioase – „Dilema Veche” (Alba Iulia, 2011), „Pro Istoria Fest” (Târgovişte, Poenari, Râşnov, 2011) etc.

În cadrul evenimentului “Tribute To Remember Freddie Mercury”, trupa a ieşit din zona medievală, uimind publicul cu reinterpretarea în stil propriu a melodiilor Queen.

Trupa Ad Hoc se prezintă în faţa publicului exigent din Club A, cu toate atuurile sale: muzică bazată pe studiu şi cunoştiinţe temeinice, sinceritate, interpretare în stil propriu.

https://www.facebook.com/AdHocMedieval.

Trupa Paradox s-a nascut la finalul anului 2009, la iniţiativa celor doi prieteni pasionaţi de chitară : Tibi Galea şi Răzvan Calcan. În scurt timp li s-au alăturat pe rând şi restul membrilor. Deşi trupa a suferit mici modificări de componenţă, în formula actuală, cu Vlad Bazaran la tobe, Ștefan Cacior la bass şi Vlad Cristea – voce, cei doi chitarişti Tibi şi Răzvan simt că sunt pe un drum bun.

Pentru Paradox, anul 2010 a fost foarte important, fiind anul de debut al trupei pe scenele live din Bucureşti. Pe lângă invitaţiile de a cânta la diferite concerte, anul 2010 a fost marcat de un eveniment important pentru trupă prin câştigarea preselecţiei pentru deschiderea festivalul OST Mountain 2011.

Paradox cântă compoziţii proprii, una dintre melodiile cele mai cunoscute este „Monster”, melodie care a şi fost prezentă timp de 11 săptămâni în 2010, la RomTop / CityFM.

Anul 2011 a început în forţă pentru trupă, cu multe apariţii live anunţate în programul lor: Concerte în Bucureşti în cateva cluburi, la Padinafest împreună cuViţa de Vie, Stillborn, Travka, participarea la concursul Imagine Romania şi calificarea în faza finală de la Sibiu.

Componenţa actual a trupei este:

Tibi Galea – chitară lead

Răzvan Calcan- chitară

Ștefan Cacior – bass

Vlad Bazaran- tobe

Vlad Cristea- voce

Din trupă au mai făcut parte în trecut : Radu Paraschiv – bass şi Alex Popescu – tobe.

https://www.facebook.com/ParadoxTrupa


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button