ARHIVA B365

Acuzații grave la adresa șefului Poliției. Războiul dintre Spoitori și Duduieni putea fi prevenit

Cum s-a ajuns în acest punct, în care clanurile rivale să se taie pe străzi, insturând panica printre cetățeni? Jurnaliștii de la Gândul.ro susțin că un șef din Poliția Capitalei, comisarul șef Andrei Marius, care nu ar fi luat măsuri cu toate că activitatea clanului Pian era cunoscută de ani buni. Acesta conduce Serviciul Grupări Infracționale Violente, care a fost speciat creat pentru a contracara activitatea clanurilor care au devenit foarte periculoase în ultima perioadă.

CITEȘTE ȘI Membri ai clanului Duduianu, REŢINUŢI pentru şantaj. Guţă şi Salam, printre victime

Nouă membri ai temutului clan interlop Duduianu au fost reținuți pentru 24 de ore și duși la sediul Serviciului Infracțiuni violente pentru audieri, alături de alte 4 persoane. Astăzi, cei nouă vor fi prezentați judecătorilor cu propunerea de arestare pentru 30 de zile. DETALII, AICI. 

Emi Pian a fost ucis pe loc, în urma unei încăierări de un rival al său, pe nume Napy, se pare după un joc barbut. Scandalul a pornit de la bani și supremație și nu este prima dată când clanurile se iau la bătaie, folosind arme albe.

Ce transmite avocatul Duduienilor

Tot jurnaliștii de la Gândul.ro spun că există surse care susțin faptul că lipsa de reacție a polițiștilor ar fi provocată de anumite relații de prietenie cu o parte din liderii Duduienilor. Acesta ar data încă din perioada în care controversatului procuror Maximilian Bălășescu, arestat și condamnat pentru corupție, era încă în funcție, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button