ACUM Se introduc restricții în București. Ședință a CMBSU, în desfășurare la Primăria Generală | Prefectul Capitalei are Covid-19

07 ian. 2022
722 Afișari
ACUM Se introduc restricții în București. Ședință a CMBSU, în desfășurare la Primăria Generală | Prefectul Capitalei are Covid-19

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) se află în ședință la PMB și stabilește acum introducerea restricțiilor pentru Capitală.

UPDATE: Ședința de la Primăria Capitalei este prezidată de primarul general Nicuşor Dan care are funcţia de preşedinte adjunct al acestui Comitet Municipal Pentru Situaţii de Urgenţă, întrucât prefectul Capitalei, Alexandra Văcaru, este infectată cu noul coronavirus și se află în carantină.

În București se vor introduce restricții din 8 ianuarie, când intră în vigoare hotărârea Guvernului privind prelungirea stării de alertă în România.

Majoritatea deciziilor care se discută acum sunt cunoscute: revenirea la la obligația de a purta pe stradă masca de protecție, precum și interzicerea utilizării măștilor din pânză sau de plastic.

În Capitală, rata de incidență a urcat în ultimele zile, astfel că vineri, 7 ianuarie, a înregistrat o valoare de 1,42 la mia de locuitori. După depășirea pragului de 1/1000 de oameni se introduc automat mai multe restricții.

Vom reveni

Cookies