Acum începe haosul în traficul din București! Restricții majore de circulație în Capitală cu ocazia Zilei Imnului Naţional

29 iul. 2021
166 afișări
Acum începe haosul în traficul din București! Restricții majore de circulație în Capitală cu ocazia Zilei Imnului Naţional
Acum începe haosul în traficul din București! Restricții majore de circulație în Capitală cu ocazia Zilei Imnului Naţional sursa foto: Antena 3

Bună dimineața! Dacă sunteți deja în traficul din București și este aglomerat trebuie să știți că pe tot parcursul zilei de joi vom avea parte de o serie de restricții majore de circulație în Capitală. Acestea au fost implementate cu ocazia Zilei Imnului Naţional, celebrat pe 29 iulie. Mai multe artere importante din oraș urmează să fie închise, iar traficul să fie deviat.

Acum începe haosul în traficul din București, mai exact pe la ora 8:00 dimineața! Ne așteaptă restricții majore de circulație în Capitală cu ocazia Zilei Imnului Naţional pe mai multe artere principale, în special din cea mai aglomerată zonă, centrul orașului.

Trafic restricționat în București în cursul zilei de joi pentru celebrarea Zilei Imnului Național al României

Potrivit Poliției Capitalei, traficul rutier din București va fi restricționat astăzi, adică joi, 29 iulie, pe mai multe artere din centrul Bucureștiului. De asemenea, în Piaţa Tricolorului din faţa Palatului Cercului Militar, aproape de Universitate, va avea loc o ceremonie militară, prin care este celbrată Ziua Imnului Naţional al României.

Cum va fi restricționat traficul din București astăzi

Primăria Capitalei anunță că traficul rutier va fi restricţionat în mai multe etape, pe diferite artere, după cum arată lista de mai jos:

– întreruperea circulaţiei rutiere, în intervalul orar 08:00-10:00, pe Calea Victoriei, între intersecţia cu str. Ion Câmpineanu şi intersecţia cu b-dul Regina Elisabeta;

– întreruperea circulaţiei rutiere, în intervalul orar 06:00-10:00, pe str. Constantin Mille;

– întreruperea circulaţiei rutiere, în intervalul orar 08:30-10:00, pe b-dul Regina Elisabeta – banda 1, între intersecţia cu Calea Victoriei şi intersecţia cu str. Actor Ion Brezoianu (pe sensul de mers către str. Actor Ion Brezoianu).

Circulație oprită timp de cinci minute pe Bulevardul Regina Elisabeta, între Academiei și Ion Brezoianu

Mai mult, timp de cinci minute, pentru momentul special al intonării Imnului Naţional de astăzi, circulaţia rutieră urmează să fie oprită timp de cinci minute minute pe bulevardul Regina Elisabeta, între strada Academiei şi strada Ion Brezoianu.

Mai mult, parcările de pe b-dul Regina Elisabeta şi str. Constantin Mille situate în apropierea Cercului Militar Naţional au fost rezervate încă de miercuri seară, începând cu orele 22:00 şi până la încheierea ceremoniei de astăzi în jurul orei 10-11.

Restricții de circulație în toată România din cauza caniculei

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNAIR) a transmis că de joi intra în vigoare, până vineri şi sâmbătă, o serie de restricții în intervalul orar 12:00 – 20:00, din cauza caniculei pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe întreaga reţea rutieră, exceptând judeţele Harghita, Neamţ, Suceava şi Botoşani.

„Măsura este adoptată pentru protejarea şi conservarea sectoarelor de drum cu îmbrăcăminte bituminoasă, respectiv pentru prevenirea deformaţiilor majore ireversibile (ce implică şi pierderea stabilităţii straturilor rutiere) care pot apărea pe reţeaua rutieră, ca efect al desfăşurării traficului greu în condiţiile climatice de caniculă”, au explicat reprezentanţii Companiei Naționale de drumuri.

Cookies