Actualizare METEO | Vreme frumoasă azi și mâine în București. Avem soare, temperaturi ridicate și cer în mare parte senin, anunță ANM

01 iun. 2024
426 afișări
Actualizare METEO | Vreme frumoasă azi și mâine în București. Avem soare, temperaturi ridicate și cer în mare parte senin, anunță ANM
Actualizare METEO | Vreme frumoasă azi și mâine în București. Avem soare, temperaturi ridicate și cer în mare parte senin, anunță ANM | Agerpres

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) le transmite oamenilor că astăzi și mâine, temperaturile din București vor fi ridicate și vom avea parte de vreme numai bună pentru activități în aer liber. Maximele termice înregistrate în oraș vor fi de peste 30 de grade Celsius.

Vreme frumoasă azi și mâine în București

Primul weekend de vara aduce temperaturi demne acestui sezon în Capitală. Astfel că, după cum anunță ANM, zilele de 1 și 2 iunie sunt perfecte pentru a fi petrecute în aer liber, alături de cei dragi. Maximele înregistrate vor fi de peste 30 de grade, astfel că e momentul să scoatem sandalele din dulap.

Sâmbătă

Ziua de astăzi va fi una caldă si frumoasă, în care putem merge să ne plimbăm prin parc, sau să luam parte la una dintre activitățile ce sunt organizate în București cu ocazia „Zilei Copilului”. Maxima termică va fi de 33 de grade Celsius, iar cerul va fi parțial însorit.

Vântul bate moderat, viteza medie a rafalelor fiind de 30 de km/h.

Pe timp de noapte, minima scade considerabil, ajungând la 16 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar vântul bate moderat. Viteza medie a rafalelor va fi de circa 22 de km/h.

Duminică

Ziua de mâine va fi i ea una caldă și perfectă pentru o ieșire în aer liber. Bucureștenii sunt anunțați să ia pe ei hainele subțiri, deoarece maxima termica a zilei a fi de 33 de grade Celsius. Cu toate că va fi cald, cerul se va menține înnorat. Vântul bate moderat, viteza medie a rafalelor fiind de 39 de km/h.

Noaptea, minima termică crește puțin în comparație cu seara trecută. Cerul va fi senin, iar vântul bate moderat, viteza rafalelor fiind de circa 26 de km/h.

Astfel că, ziua va fi una perfectă pentru o plimbare relaxantă alături de prieteni și de familie.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies